Bugun...



Bodrum çarşısında alkol alıp bıçaklarla birbirlerine girdiler

Muğla’nın bodrum ilçesindeki Çarşı Merkezi’nde alkol aldıktan sonra önce tekme tokatlı ardından bıçaklı kavgaya girişen iki kişiden biri yaralanarak hastanelik oldu. Vatandaşların korku dolu bakışları arasında gerçekleşen kavgaya Bodrumlular tepki gösterdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-11-2021 20:59:55 Tarih: 18-11-2021 20:50

Bodrum çarşısında alkol alıp bıçaklarla birbirlerine girdiler

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Çarşı Mahallesi, İtfaiye Meydanı’nda bugün öğle saatlerinde alkol alarak kavga eden iki kişinin sözlü kavgası önce tekme tokatlı ardından bıçaklı kavgaya dönüştü. Mehmet Kürşat Y. ile arkadaşı olduğu belirtilen Mustafa Y. arasında bilinmeyen neden ile kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Mustafa Y. yanındaki bıçakla Mehmet Kürşat Y. yi gövdesinin sol tarafından bıçakladı. Kanlar içerisinde yerde kalan Mehmet Kürşat Y. için vatandaşlar 112 acil sekrvis ve polisleri çağırdı.

Mehmet Kürşat Y. ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, aşırı alkollü olduğu belirtilen Mustafa Y. ise polisler tarafından gözaltına alınarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI