Bugun...



Bodrum Belediyesi sokak hayvanları için protokol imzaladı

Bodrum Belediyesi ile özel bir hayvan hastanesi arasında sokak hayvanları için protokol imzalandı. Ahmet Aras “‘’Diğer klinikler, gönüllüler ve bütün Bodrum halkı el birliği ile bu işe sahip çıkarsak sokak canlarımızın daha iyi bir ortamda yaşamalarının önünü büyük ölçüde açabiliriz.’’ Dedi.

facebook-paylas
Tarih: 01-10-2022 14:20

Bodrum Belediyesi sokak hayvanları için protokol imzaladı

Protokol imza törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Belediye Veteriner İşleri Müdürü Engin Doğan, hayvan hastanesi temsilcisi Veteriner Hekim Ş. Elif Yücelen Kaya, Veteriner Ahmet Kurt katıldı.

Aylık belirli bir kota içerisinde gerçekleştirilecek olan hizmette Bodrum Belediyesi Geçici Bakımevlerine getirilen ya da bildirilen sahipsiz sokak hayvanlarının ameliyatları ile ameliyat sonrası bakım süresince tüm tetkik, ilaç, yatılı tedavi hizmetleri hastane tarafından ücretsiz yapılacak. Sokak hayvanları barınakta ön muayeden geçtikten sonra gerekli görülenlerin Veteriner İşleri Müdürlüğü sorumlu veteriner onayı ile hastaneye sevki yapılacak.

 

Ahmet Aras, yıllardır Bodrum Belediyesi olarak Kent Konseyi ve bazı sivil toplum örgütleri ile birlikte sokak hayvanları için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ve çalışmaların devam ettiğini belirterek ‘’Diğer klinikler, gönüllüler ve bütün Bodrum halkı el birliği ile bu işe sahip çıkarsak sokak canlarımızın daha iyi bir ortamda yaşamalarının önünü büyük ölçüde açabiliriz.’’ şeklinde konuştu.  

 

Veteriner Hekim Ş. Elif Yücelen Kaya ise sahipsiz sokak hayvanlarına cerrahi anlamda destek vermek istediklerini belirterek, “Umarım böyle projeler ve katkılar günbegün artacaktır.” dedi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI