Bugun...



Bodrum Belediyesi çalışanı Deniz Arkun Coronavirüsünden yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi çalışanlarından 48 yaşındaki Deniz Arkun’un coronavirüsüne yakalanarak tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesi belediye çalışanlarını ve yakınlarını üzüntüye boğdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-05-2021 11:36:05 Tarih: 08-05-2021 11:24

Bodrum Belediyesi çalışanı Deniz Arkun  Coronavirüsünden yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde çalışan 48 yaşındaki Deniz Arkun yaklaşık üç hafta önce yaptırdığı test pozitif çıktı. Bir süre sonra durumu ağırlaşan Arkun özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Arkun bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Bodrumlu Avukat Ersin Uslu yaptığı açıklamada “Deniz çok değer verdiğimiz bir kardeşimizdi. Bu coronavirüs lanetine yakalandı, ciğerlerine kadar inen hastalık O’nu bizden kopardı.

Bir süredir Hastanede tedavi görmekte olan Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanı, değerli kardeşim Deniz Arkun’un bu mübarek günde hakkın rahmetine kavuştuğunu öğrendim. Dürüst ve mütevazi kişiliği ile tanıdığımız kardeşimizden bizler razıydık, Rabbimizde razı olsun. Başta annesi/ ablam olmak üzere, kardeşi Ayşe Yeliz Arkun’a ve diğer geniş aile bireylerine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Mekanın Cennet Olsun Kardeşim” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Aras ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kıymetli bir mesai arkadaşımı kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içindeyim.

Bir süredir hastanede tedavi gören ve bugün maalesef aramızdan ayrılan Mali Hizmetler Müdürlüğü personelimiz Deniz Arkun kardeşime Allah'tan rahmet ailesine, sevenlerine ve mesai arkadaşlarıma başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.
 
Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan Deniz Arkun'un bugün öğle saatlerinde Akçaalan Mezarlığı'nda pandemi kurallarına uygun olarak toprağa verileceği belirtildi.
 
 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI