Bugun...



Bodrum’a yakışan renk mavidir. Pandemide maviye dönelim kampanyası…

İçişleri Bakanlığı'nın kontrollü normalleşme genelgesi, Muğla İli Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Kurulu'nun kararlarıyla 2 Mart'tan itibaren Bodrum'da da uygulanmaya başlandı.

facebook-paylas
Tarih: 10-03-2021 11:58

Bodrum’a yakışan renk mavidir. Pandemide maviye dönelim kampanyası…

Halkın salgın tedbirlerine uyması yönünde farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında,Bodrum esnafının geçirdiği zor günleri özetleyen video çalışmasında, Restoran Sahibi Habibe Rençber, İşletmeci Ali Demiröz, Esnaf Sinan Cingöz, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, Müzisyen Serkan Uzunoğlu ve Restoran Sahibi Durmuş Hakkı Urul yer aldı.     

Belediye olarak salgın başından bu yana gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkan Ahmet Aras, " Vaka sayılarının artmaması, bölgemizin kırmızı renk kategorisine girmememiz için hepimizin yapması gerekenler var. Sadece kaymakamlık, belediye, kolluk kuvvetleri, zabıta ekiplerinin denetimleriyle değil herkesin kendi öz kontrollerini yapması bu hastalığın yayılmamasında en önemli tedbir olacaktır. Bu konu sadece restoranlarımızı, kafelerimizi ilgilendirmiyor. Bu işin bir adım ötesinde turizm sezonu var ve sektördeki birçok işletmenin etkilenmesi söz konusu. O yüzden el birliği ile tedbirlere uyarak turuncu renkten sarıya, maviye inmek zorundayız." şeklinde konuştu.



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI