Bugun...



Bodrum’a geldiler dönmek istemiyorlar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bayram tatiline gelenler tatili uzatmak için çözüm bulmaya çalışıyorlar. Bayram tatilinin çok hızlı geçtiğini belirten tatilcilerden evli ve iki çocuk babası Hamdi Gümüş “7 gün nasıl geçti anlayamadık. Pazar günü dönecektik ama üç-dört gün daha tatilimizi uzatmayı düşünüyoruz, salgın bizi bunaltmış” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 23-07-2021 18:56

Bodrum’a geldiler dönmek istemiyorlar

Bayram tatili için Muğla’nın Bodrum ilçesine gelenlere tatil süresi kısa geldi. Bazı tatilciler bugünden itibaren dönüş yoluna geçerken sahilleri dolduran yerli turistler tatilin tadını çıkarmaya devam etti.

 

ORTADOĞULU TURİSTLERLE AVRUPALI TURİSTLER YANYANA

 

Bodrum’un dünyaca ünlü plajlarını dolduran ve Ortadoğu ülkeleri ile Avrupa’dan gelen turistlerle aynı plajlarda tatil yapanlar renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Onlarca turist güneşlendi beachcluplarda çalan müzikler eşliğinde denizin içerisinde dans etti. Birçok turist ise su sporu yaparak tatilin tadı çıkardı. Turizmci Memduh Yakar “Otelimizde bayramda doluluk oranımız yüzde 80’nin üzerindeydi, bazı tatilcilerimiz 3-5 gün daha rezervasyonlarını uzattılar, bayram tatili esnaf olarak bizi mutlu etti” dedi.

 

 

GERİ DÖNMEMEK İÇİN TATİLİ UZATIYORUZ

 

İstanbul’da eşi ve iki çocuğu ile birlikte tatile gelen Hamdi Gümüş (45)”Salgın süresince gerçekten bunaldık. Bunaldığımızı buraya gelince anladık. Tam 7 günün nasıl geçtiğini fark edemedik. Eşim ve çocuklarım ile tatili uzatmanın yollarını arıyoruz, işyerimden izin alıp 3-5 gün daha Bodrum’da kalacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI