Bugun...



Bodrum 30 dakikada sele teslim oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç etti. Caddeler dereye döndü, araçlar sürüklendi, insanlar canın zor kurtardı.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2023 20:35

Bodrum 30 dakikada sele teslim oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç etti. Özellikle Bitez Mahahellesi’nde etkili olan sağanak yağışt Söğütlü Caddesi dereye döndü. Su yüksekliği yaklaşık bir metre yükselince araçlar sürüklendi, sürüklen araçlardaki sürücüler ölümden döndü, araçlarını terk ederek kurtuldular. Bazı restoran kuryeleri ise dereye dönen yollarda mhusr kaldı.

 

 

CADDE DEREYE DÖNÜNCE KROS MOTORLARLA MACERA YAŞADILAR

Bir Grup motokrosçu ise dereye dönen caddede heyecan yaşarken araçlarda maddi hasar meydana geldi, narenciye bahçeleri sular altında kaldı. Bitezli Ahmet Öztaş yaptığı açıklamada “Bu caddeler dere yatağına yapıldığı için her yağmurda böyle olur, bazı araçlar sürüklendi, ama insanların canına bir şey olmadı” dedi.

 

CADDELER SEL OLDU

Bodrum’un ana caddelerinde dağlardan gelen sel suları nedeniyle ulaşım güçlükle yapılabildi. İtfaiye araçları mahsur vatandaşlara yardım etti. Yarım saat süren sağanak yağış sone erince ilçe rahat nefes aldı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI