Bugun...



BİSİKLETİN EN İYİLERİNE ÖDÜL VERİLECEK

Bisiklet İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilecek olan Bisikletin Enleri Ödül Töreni Marmaris’te yapılacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 23:17:17 Tarih: 12-03-2019 17:37

BİSİKLETİN EN İYİLERİNE ÖDÜL VERİLECEK

MUĞLA’DA BİSİKLETİN EN İYİLERİ ÖDÜLLENDİRİLECEK

Bisiklet İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilecek olan Bisikletin Enleri Ödül Töreni Marmaris’te yapılacak.

2018 yılında Muğla ve bölgesinde gerçekleştirilen Bisiklet Organizasyonları ile Bisiklet ile ilgili başarılı uygulama ve çalışmalar gerçekleştiren Yerel Yönetim ve STK lara ödül verilecek geceye Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı da katılacak. Tören 14 Mart aşamı Elegance otelde yapılacak. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Beyaz Mayoyu kimseye kaptırmayan başarılı Milli Sporcu Onur Balkan'ın 2018 Büyük Ödülünü alacağı geceye spor dünyasının ünlü isimleri ile yerel yöneticilerde katılacak.

Muğla’ nın özellikle Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu gibi önemli bir organizasyonun 2-3 etabına yıllardır başarı ile ev sahipliği yaptığını belirten Muğla Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert “Bu ödüllerle  amacımız hem başarılı organizasyonlarımıza destek verenlere teşekkür etmek hem de başarılı Bisiklet yolları ile Avrupa da örnek konuma gelmemizi sağlayan yerel yöneticilerimizi teşvik etmek amacı ile Bisikletin Enleri Ödül Töreni’ni yapacağız. Ayrıca bu töreni geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.

 gerçekleştireceğiz. İnşallah bunu gelenekselleştirmeyi planlıyoruz dedi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Milli Bisiklet Sporcusu Onur Balkan ve Muğlalı Genç Milli Bisikletçi Melih Çetin'in de katılımı ile 14 Mart 2019 Perşembe günü saat 15.00 da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde bir konferans gerçekleştirilecek.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI