Bugun...



Bisiklet yarışı için saatlerce kuyrukta beklediler, salgın unutuldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yarın düzenlenecek olan uluslararası bisiklet yarışması öncesinde Belediye Meydanı’nda yarışma numaralarının dağıtılması sırasında salgın kurallarını ihlal eden görüntüler yaşandı. Kısıtlama olmasına rağmen yüzlerce sporcu dip dibe saatlerce bekledi. 30 derece sıcaktan bunalan sporcular ile yöneticiler arasında sert tartışmalar yaşandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2021 21:20:17 Tarih: 22-05-2021 21:05

 Bisiklet yarışı için saatlerce kuyrukta beklediler, salgın unutuldu

Yarın düzenlenecek olan ve 12 ülkeden yaklaşık bin bisikletçinin katılacağı Uluslar arası Granfondo yarışmaları öncesinde Bodrum Belediye Meydanı’nda standlar ve yarışma numaralarının verildiği kayıt masaları açıldı.

 

 

KUYRUKTA SAATLERCE BEKLEDİLER, TEPKİ GÖSTERDİLER

 

Sabah erken saatlerden itibaren yarış kayıtlarını  yaptırmak ve numaralarını almak için sıraya giren yüzlerce bisikletçi maske mesafe kuralını unuttu. Uyaranda olmayınca Belediye Meydanı’nda skandal görüntüler ortaya çıktı. Bazı sporcular 30 derece sıcak altında bekleyerek yarışma numarasını alamayınca sert tepki gösterdi, Muğla Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert ile sporcular arasında sert tartışmalar yaşandı.

 

 

4 SAAT GÜNEŞ ALTINDA BEKLEDİK YARIN NASIL YARIŞACAĞIZ

 

İstanbul’dan yarışmaya katılan Necmi Cantürk “Yarışmaya katılmak için geldik 200 metre kuyruk var, 1000 kişi numara almak için sıraya girdi, 4 saat bekledik, burada muhattahp bulamıyoruz, görevliler ise sadece sabredin diyor, otele geri dönüyorum, ayrıca bu ne rezillik bu gün sokağa çıkma yasağı var ama insanlar burada dibdipe üst üste, nasıl koruma bu yarısı coronavirüs olur” döner dedi.

Sporcularla konuşan İlker Cömert ise anlayış gösterilmesini gerektiğini belirterek “Evet ufak tefek aksaklıklar olabilir, sporcular sabır ve anlayış bekliyoruz, bu seferlik böyle oldu” diye konuştu.

Yarışmalar yarın sabah 08.00’de Belediye Meydanı’ndan kısa ve uzun rota olarak iki kategoride start alacak. Saat 14.30’da ise Bodrum Kalesi’nde ödül töreni düzenlenecek.

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI