Bugun...



Bisiklet Turu startı veriliyor bu yollar kapalı

Bodrum’dan bu sabah 09.00’da başlayacak Cumhurbaşkanlığı bisiklet Turu öncesinde trafiğe kapatılacak yollar açıklandı. Saat 07.30’dan itibaren kapanacak ve ardından turun geçmesi ile kademeli olarak trafiğe açılacak yollar belirlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-04-2022 03:27:52 Tarih: 10-04-2022 03:25

Bisiklet Turu startı veriliyor bu yollar kapalı

Bodrum'da bu sabah startı verilecek bisiklet turu için 07.30'dan itibaren katapatılacak yollar açıklandı. Bodrum'dan Milas ve İzmir istikametine gidecek olan vatandaşların bu yolu belirlenen saatlerde sınırlı biçimde turun arkasından kullanabilecekleri belirtildi..

 

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 10 Nisan 2022 Pazar günü Bodrum – Kuşadası etabıyla başlıyor. Organizasyonun ilk etabı kapsamında trafiğe kapanacak yollar ve saat aralıkları ise şu şekildedir:

 

D-515-01 kod nolu Aydın – Söke – Milas Devlet Karayolu, D-550-12 Germencik – Selçuk Karayolu’nun

 

- Akbük Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

- Dalyan Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

- Yenidoğan Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

- Ziraat Okulu Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

- Söke Sanayi Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

- Novada Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

- Sazlı Kavşağı – Aydın il merkezi yönüne

- Moralı Kavşağı – Ortaklar istikametine

- İzmir İl Sınır – Her iki yöne

 

belirtilen noktalarda mesafe ve yol durumları göz önüne alınarak aşamalı ve kısmi olarak 11.00 – 13.00 saatleri arasında karayolu trafiğe kapatılacaktır.

 

Ayrıca Kuşadası İlçe Merkezi güzergah tedbirleri kapsamında saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, Hülya Koçyiğit Bulvarı’nın Devlet Hastanesi Kavşağı ile Kısmet Kavşağı arası ve Atatürk Bulvarı’nın Kısmet Kavşağı ve Lozan Kavşağı arası araç trafiğine kapatılacaktır.

 

Kuşadası Çevre Yolu’nda ise saat 12.30 itibarıyla Selçuk istikametine gidiş Hastane Kavşağı’ndan itibaren araç trafiğine kapatılacaktır.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde trafiğe kapanacak yollar

 

Selçuk İlçesi Dervent Cad. – Cumhuriyet Cad. – Atatürk Cad. – Şehabettin Dede Cad. – 4020. Sok. – 4032. Sok. – 4028. Sok. – 4044. Sok. – Zeynel Irmak Cad. – 4106. Sok. – Kartalaltı Mevkii – 219. Sok. – Değirmenboğazı Sok. – Şirince Boğazı Mevkii – Şehit Piyade Er Yüksek Özülkü Sok. – Şehit Pilot Üsteğmen Deniz Taylan Cad. – Atatürk Cad. Sabri Yayla Bulvarı – Arvalya Mevkii.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI