Bugun...



Bilnet okulları uluslar arası bisiklet yarışının ana sponsoru oldu

Bilnet okullarından yapılan yazılı açıklamada Bodrum Halikarnas Granfondo Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı’nın ana sponsoru olunduğu açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 29-04-2021 15:10

Bilnet okulları uluslar arası bisiklet yarışının ana sponsoru oldu

Bilnet Okullarının ana sponsorluğunda Bilnet Okulları Bodrum Halikarnas Granfondo Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı’nın Türkiye Bisiklet Federasyonu himayelerinde, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi destekleri ile Muğla Karya Gençlik Spor Kulübü Derneği tarafından 23 Mayıs 2021 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Yapılan toplantıda sponsorluk anlaşması imzalandı.Toplantıya Bilnet Okulları Bodrum Kampüsü’nde düzenlenen imza törenine Bilnet Okulları Genel Müdürü Zehra Sağ, Türkiye Bisiklet Federasyonu Temsilcisi İlker Cömer, Bodrum Bilnet Liseleri Müdürü Filiz Şen ve Bodrum Bilnet İlkokul ve Ortaokul Müdürü Merve Keser katıldı.

 

1000’DEN FAZLA BİSİKLET TUTKUNU KATILACAK

 

Kısa ve uzun parkur olmak üzere 2 rotada Bodrum Yarımadası’nda gerçekleşecek bisiklet turu kadınlarda ve erkeklerde 10 ayrı yaş kategorisinden toplamda 20 kategoride gerçekleştirilecek.  Yarışa Avrupa’nın değişik ülkelerinden de 30 yaş üstü 1000’den fazla yarışmacının katılmasının beklendiği açıklandı. Okul genel müdürü Zehra SAĞ, “Öğrencilerimizin akademik eğitiminin yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da yetişmesini hedefleyen bir eğitim kurumuyuz. Bu amaçla spora ve sporcunun yanında olma misyonumuzla bu tarz organizasyonların içinde yer almak bizim için çok önemli.” dedi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI