Bugun...



BEŞİKTAŞ ‘TA COŞKULU KUTLAMA

Beşiktaş Kulübü’nün 116. Kuruluş yılı Bodrum’da coşku ile kutlandı. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nin Black Bar’ da düzenlediği etkinliğe kulübün eski başkanlarında Ahmet Nur Çebi, eski futbolcular Pascal Nouma ve Ahmet Dursun ile yaklaşık 500 taraftar katıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-03-2019 10:11:24 Tarih: 20-03-2019 10:07

BEŞİKTAŞ ‘TA COŞKULU KUTLAMA

BEŞİKTAŞ ‘TA COŞKULU KUTLAMA

Beşiktaş Kulübü’nün 116. Kuruluş yılı Bodrum’da coşku ile kutlandı. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nin Black Bar’  da düzenlediği etkinliğe kulübün eski başkanlarında Ahmet Nur Çebi, eski futbolcular Pascal Nouma ve Ahmet Dursun ile yaklaşık 500 taraftar katıldı. Basın mensuplarına bir açıklama yapan Çebi 'Her şey Beşiktaş için' diyen her birey, benim için çok kıymetlidir. Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene. Lütfen elinizi Beşiktaş'tan çekmeyin. Sevginizi ve saygınızı bu camiadan esirgemeyin. Hep Beşiktaş’ın yanında oldunuz bundan sonrada olmaya devam edin" dedi.

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Özçayır da kutlamaya katılanlara teşekkür etti.

Delfi Otel işletmecisi turizmci Mehmet Dağoğlu ise “Beşiktaş büyük takım, camiası büyük camia böyle bir camia içerisinde olmaktan gurur duyuyorum, 116 yıllık tarihi başarılarla dolu kartalımızın yükselişi sürecek” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI