Bugun...



BESİAD’tan iş insanlarına ‘Finansal Okuryazarlık Eğitimi’

BESİAD (Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği) tarafından gerçekleştirilen finansal okuryazarlık eğitiminin 2. Si sona erdi.

facebook-paylas
Tarih: 29-03-2023 09:28

BESİAD’tan iş insanlarına ‘Finansal Okuryazarlık Eğitimi’

BESİAD Başkanı  Neslihan Nazlıoğlu “ Dünyada ve Türkiye’deki ekonomik belirsizliğe karşı birde ülkemizde yaşanan deprem ile zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bireysel ve kurumsal olarak desteğimizi sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Bodrum döviz ve turizm sektörü anlamında önemli kentlerimizdendir. Dolayısıyla bu zorlu süreçler Bodrum iş dünyasını da etkileyecek görünüyor. Bu kapsamda iş dünyasına finansal okuryazarlık eğitimi ile sermaye piyasası araçlarına yatırım yapan yatırımcıların bilinçlendirilmesi finansal ürün seçeneklerine erişim kanallarının artırılması, işletmelerinin bilançolarının okunması ve analiz edebilme farkındalığının oluşturulması amaçlandı” dedi.

Nazlıoğlu  eğitimde kurumsal üye Yatırım Menkul Değerler Aş’ ye ve Yukademy Eğitmenleri, Adnan Menderes Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Kaderliye, ve Arş Gör. Kemal Özdemir’e destek ve işbirlikleri için teşekkür ederek konuşmasını ‘’BESİAD her dönem olduğu gibi bu dönemde Bodrum ve İş dünyasına değer üreterek ve fark yaratmaya devam ediyor’’ sözleri ile bitirdi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI