Bugun...



Bellona Bodrum’daki 3. Mağazasını Ortakent’te açtı

Mobilya ve dekorasyon ürünlerinin önde gelen markalarından Bellona Bodrum’daki 3. Mağazasını Ortakent Mahallesi’nde açtı. Müzikle açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Ekonomik krize rağmen mağaza açmaktan çekinmediklerini belirten yönetici Levent Koç “Ürün ve hizmet kalitemizi asla düşürmedik, pandemi döneminde mobilya sektörü ciddi atılım yaptı, bizde ekonomik krizleri bahane etmedik, hem mağaza hem istihdam sayımızı arttırdık. Üç ilde büyümeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-05-2022 11:37:52 Tarih: 21-05-2022 21:22

Bellona Bodrum’daki 3. Mağazasını Ortakent’te açtı

Yaklaşık 25 yıldır özgün tasarımlarıyla mobilya sektöründe son trendlere yön veren Bellona'nın İzmir, Aydın, Didim ve Bodrum bölgesindeki 12. Mağazası Ortakent Mahallesi Kavşağı’nda bugün açıldı. Açılış törenine bölgede 12 mağazanın işletmeciliğini üstlenen Deniz Mimarlık ve Ada Dekor şirketlerinin yöneticileri Deniz Karataş, Erkan Börekçi ve mağaza müdürü Fatma Top ile davetliler katıldı.

 

KRİZİ BAHANE ETMEDİK HEM MAĞAZA SAYIMIZI HEM İSTİHDAMI ARTTIRDIK

İzmir Zeytin Sanat Orkestrası’nın çaldığı müziklerle açılış gerçekleştirilen ve 1700 metrekarelik alanda yaklaşık 60 personel ile hizmet vereceklerini belirten şirket yöneticileri yaptıkları açıklamada  “Yaklaşık 23 yıldır bölgede hizmet veriyoruz. Ürün ve hizmet kalitemizi asla düşürmedik, pandemi döneminde mobilya sektörü ciddi atılım yaptı, bizde ekonomik krizleri bahane etmedik, hem mağaza hem istihdam sayımızı arttırdık. Bir yandanda mobilya sektöründeki yenilikleri ürünlerimize aktardık.. bodrum’da Konacık ve Yalıtavak’tan sonra Ortakent mağazamızı açtık. Denizli- Aydın ve Muğla’daki mağaza sayımızı dahada arttıracağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI