Bugun...



Belediye gelir gider tablosunu binasına astı "Halkımıza verdiğimiz sözü tuttuk"

Marmaris Belediyesi şeffaflık anlayışıyla yönettiğini açıkladığı belediyenin bir yıllık gelir gider tablosunu belediye duvarına astı.

facebook-paylas
Tarih: 21-04-2021 10:52

Belediye gelir gider tablosunu binasına astı

Marmaris Belediyesi’nin 2020 yılı geliri 124 milyon 288 bin 879,75 TL olarak gerçekleşti. Belediyenin 12 milyon 186 bin 687,77 liralık devreden borcu, banka bakiyesi düştükten sonra kalan borcun ise 5 milyon 678 bin 330,4 olduğu belirtildi.

 

Şeffaflık anlayışıyla yönetildiği açıklanan Muğla’nın Marmaris Belediyesi, belediyenin bir yıllık gelir gider tablosunu belediye duvarına. Marmaris Belediyesi’nin 2020 yılı geliri ve giderleri, borç durumu kalem kalem aktarıldı. Afişe göre Marmaris Belediyesi’nin 2020 yılı geliri 124 milyon 288 bin 879,75 TL olarak gerçekleşti. Belediyenin 12 milyon 186 bin 687,77 liralık devreden borcu, banka bakiyesi düştükten sonra kalan borcun ise 5 milyon 678 bin 330,4 olduğu belirtildi.

Marmaris’te 2019 yılında belediye başkanı seçilen Mehmet Oktay, belediyeyi şeffaflık anlayışıyla yöneteceklerini açıklamıştı. Başkan Oktay, 2020 yılına ait belediyenin gelir ve giderlerini belediye binasına afiş şeklinde asarak halkla paylaştı. Belediye binasına asılan afişte, belediyenin gelirleri, giderleri, borç durumu kalem kalem aktarıldı.


HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTUYORUZ

 

CHP'li Belediye Başkanı Oktay, daha çağdaş ve sorunlarından arınmış Marmaris hayaliyle teslim aldıkları görevi, şeffaf ve sosyal belediyecilik sözünü tutarak sürdürdüklerini belirtti. Oktay, “Belediye Başkanlığı görevine geldiğimiz günden bugüne şeffaf ve halkçı belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Göreve başladığımız günden bugüne canlı yayınla gerçekleştirdiğimiz meclis toplantılarımızda da zaman zaman bu bilgileri verdik. Son olarak gelir gider tablomuzu belediyemizin ön cephesine asarak halkımızın takdirine sunduk. Şeffaf belediyecilik sözümüzün arkasında durmaya, söz verdiğimiz gibi attığımız her adımın hesabını halkımıza vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI