Bugun...



Belediye’den artan ziyaretçi trafiğine espirili paylaşım

Normalleşmeyle birlikte artan ve Kurban Bayramı'nda daha da artması öngörülen ziyaretçi trafiğine ilişkin Datça Belediyesi, “Bayram tatilinde sadece ülkemizden değil galaksinin her yanından tatile gelecek misafirlerimiz olacak" diyerek mizahi yaklaşımda bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-07-2021 11:06:09 Tarih: 12-07-2021 10:55

Belediye’den artan ziyaretçi trafiğine espirili paylaşım

Ardından ilçeye geleceklere mağdur olmamaları için rezervasyon uyarısı yapıldı. Belediyenin paylaşımı ilgi gördü.

 

Normalleşme döneminin başlamasıyla Muğla'nın Datça ilçesine yurdun dört bir yanından ve tüm dünyadan ziyaretçiler gelmeye devam ederken, Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi sayısının daha da artacağı öngörülüyor.

Datça Belediyesi de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu konuyu mizahi bir dille yansıttı. Yıldız Savaşları'nın iki sembol karakteri Yoda ve Chewbacca'nın motor üstünde seyahat ettiği fotoğrafı paylaşan Datça Belediyesi, “Bayram tatilinde sadece ülkemizden değil galaksinin her yanından tatile gelecek misafirlerimiz olacak” ifadelerine yer verdi.

 

 

“MAĞDUR OLMAMAK İÇİN REZERVASYON YAPIN”

 

Datça Belediyesi vatandaşlara da mağduriyet yaşamamaları için, “Bu yüzden tatilinizde mağdur olmamanız için lütfen rezervasyonunuzu yaptırmayı ihmal etmeyiniz” uyarısında bulundu.

Sosyal medya kullanıcıları Datça Belediyesi'nin paylaşımına ilgi gösterdi ve bazı sorular yöneltti. Bir takipçinin “Belediyeye bağlı çadır kamp alanları var mıdır sorusuna Datça Belediyesi'nden “Mevcut değildir” yanıtı verildi. Bazı takipçiler de, “Bodrum doldu set kurduk yokuş başına size doğru yönlendiriyoruz sevgili Datça” şeklinde espirili yanıtlar verdi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI