Bugun...



Belediye Başkanı uyardı “Turuncudan kırmızıya geçmek üzereyiz”

Muğla’nın Milas ilçesinde mahalle ve köylerde ziyaretlerde bulunan CHP’li belediye başkanı Muhammet Tokat “Gevşetilen tedbirler sonucunda vakaların arttığını belirterek “Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan turuncu renk ile belirtilen yüksek riskli iller arasındayız. Son günlerde gevşetilen tedbirin sonucunda turuncunun sınırında, kırmızıya çok yakınız. Tedbirleri elden bırakırsak tekrar kapanmalar yaşanacaktır” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2021 15:59

Belediye Başkanı uyardı “Turuncudan kırmızıya geçmek üzereyiz”

Muğla’nın Milas ilçesinde Beçin ve Boğaziçi köylerine bugün ziyaretlerde bulunan CHP’li Belediye Başkanı Muhammet Tokat Pazar yerlerinde incelemelerde bulundu. Maskesiz gezen vatandaşlara sık sık uyarılarda bulundu.

 

YÜKSEK RİSKLİ İLLER ARASINDAYIZ TURUNCUDAN KIRMIZIYA GEÇMEK ÜZEREYİZ

 

 Tokat son dönemlerde artan koronavirüs vakalarından dolayı bölgede alınan tedbirleri yerinde inceledi. Tokat, “Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan turuncu renk ile belirtilen yüksek riskli iller arasındayız. Son günlerde gevşetilen tedbirin sonucunda turuncunun sınırında, kırmızıya çok yakınız. Tedbirleri elden bırakırsak tekrar kapanmalar yaşanacaktır.” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI