Bugun...



Belediye Başkanı Oktay: Tüm kurumlarla birlikte hareket ettik, vaka sayısı artmadı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay Marmaris’teki pandemi süreci ve 2021 turizm sezonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Oktay yeme içme sektörü için HES kodu ve güvenli işletme sertifikası ile açılma önerisini bir kez daha yineledi.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2021 19:02

Belediye Başkanı Oktay: Tüm kurumlarla birlikte hareket ettik, vaka sayısı artmadı

TÜM KURUMLARLA BİRLİKTE HAREKET ETTİK VAKA SIYISI ARTMADI

CHP’li  Mehmet Oktay, yaklaşmakta olan turizm sezonu ve pandemi sürecindeki belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.  Tüm kurumlarla koordinasyonlu bir şekilde yapılan çalışmaların ve Marmaris halkının kurallara titizlikle uymasıyla Marmaris’te vaka sayılarının çok artmadığını belirten Oktay, “Salgın boyunca vaka sayıları genelde 2 haneli rakamlarda seyretti. Temmuz ayına kadar da hiç ölüm gerçekleşmedi. Bu anlamda kurallara riayet eden tüm Marmaris halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

REZERVASYONLARDAKİ ARTIŞ UMUT VERİCİ

 

İngiliz yetkililerin açıklamalarıyla birlikte 2021 turizm sezonuna dair İngiltere pazarında ciddi bir rezervasyon hareketliliğinin yaşandığını ifade eden Oktay konuşmasını şöyle sürdürdü  “Yaptığımız çalışmalar, vaka sayılarının kontrollü seyretmesi elbette ki hedef pazarlarımızda olumlu karşılandı. Aynı güvenli ortamı sürdürebildiğimiz taktide gerçekten güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Belediye olarak da altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Mayıs ayı itibariyle biz sezona hazırız.”

 

RESTORAN VE KAFELERE HES KODU VE SERTİFİKA ÖNERİSİ

 

Mehmet Oktay pandemi nedeniyle zor günler geçiren yeme içme sektörünün faaliyetlerine başlamasıyla ilgili de geçen günlerde yaptığı öneriyi bir kez daha yeniledi. Restoran ve kafelerde önlemleri arttırarak konaklama tesislerinde uygulandığı şekliyle hes kodu ve güvenlilik sertifikası ile açılma görüşünü ilgili kurumlara ilettiklerinin altını çizen Oktay son olarak yaz tatili planı yapan vatandaşlara da Marmaris’in en güvenli turizm destinasyonlarından biri olduğunu hatırlattı.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI