Bugun...



Batı Trakya Türkleri: Ermeni ve Yunan lobilerine teslim olan Biden yönetimini lanetliyoruz

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Merkezi yaptığı yazılı açıklamada, ABD Başkanı Biden yönetimini sözde “Ermeni Soykırımı” nitelemesinden dolayı sert bir dille kınadı.

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2021 10:42

Batı Trakya Türkleri: Ermeni ve Yunan lobilerine teslim olan Biden yönetimini lanetliyoruz

Açıklamada “Ermeni ve Yunan lobilerine teslim olan Biden yönetimini lanetliyoruz. Önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini tahmin ettiğimiz yeni ihanet ve tuzaklara hazırlıklı olmalıyız” İfadelerine yer verildi. Batı Trakya’da yayın yapan www.birlikgazetesi.org haber sitesinin bugün okuyucularına duyurduğu haberde Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) tarafından yazılı açıklama yapılarak ABD’nin Ermeni Soykırımı iddiasının kabuyüne çok sert tepki gösterildi.

 

ERMENİ VE YUNAN LOBİLERİNE TESLYİM OLAN BİDEN YÖNETİMİNİ LANETLİYORUZ

 

Derneği açıklamasında “Tarihi olayların tanımlanması siyasetçilerin değil tarihçilerin işidir. Tarihi yargılayan, kendini tarihçilerin yerine koyarak siyaseten fatura kesenlere cevabımız net olmalıdır. Utanmadan bir daha yaşanmaması için uyarı yaptık diyecek kadar küstahlaşan ve İstanbul’a “Konstantinapol” diyerek Ermeni lobisinden sonra Yunan lobilerine göz kırpan BIDEN ve ABD yönetimine en sert cevap verilmelidir” denildi.

 

YENİ İHANET VE TUZAKLARA HAZIRLIKLI OLMALIYIZ

 

Açıklamanın devamında ise önümüzdeki günlerde yeni ihanetlere ve tuzaklara gebe zorlu bir döneme doğru yol alındığı belirtilerek “Bu tespitlerden hareketle İzmir’e “Smirni”, Bursa’ya “Prusa” yada İstanbul’a ise “Konstantinapol” diyen işbirlikçi ihanet şebekelerine karşıda dikkatli ve uyanık olunması gereği ortadadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve Türk milletinin istikbaline kasteden ve son dönemde en açık ihanet olarak şahit olduğumuz FETÖ terör örgütünün ve benzeri şebekelerin kafasını kaldırmasına dahi müsaade edilmemelidir. Aynen veya misliyle karşılığı hak eden ve elzem kılan bu durumda BIDEN ve ABD yönetimine verilecek her cevapta bizlerin Türk milleti çıkarları doğrultusunda ülkemiz yöneticilerinin arkasında olacağı açıktır. BIDEN ve ABD yönetimini müttefikim dediği ülkemize ve milletimize karşı bu düşmanca tutum ve davranışından dolayı lanetliyoruz.” Denildi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI