Bugun...



Barış Sarıbaş ve Samantha Louise Emery sergileri Merqezart’ta

Bodrum’daki Milta Marina içerisinde yer alan Alternatif Sanat Mekanı meRQezart 1 Haziran 2022 tarihinde yapılacak açılış ile iki sanatçıyı konuk edecek.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2022 11:27

Barış Sarıbaş ve Samantha Louise Emery sergileri Merqezart’ta

Barış Sarıbaş’ın ‘’Cosmos’’ adlı kişisel resim sergisi HALL ve yenilenen sergi alanı SALOON 1’de yer alırken uluslararası sanatçı Samantha Louise Emerynin Türkiye’de gerçekleşecek ilk sergisi IKONA – Wise Woman“ ise SALOON 2’de yer alacak. Sergiler 3 temmuz 2022 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

 

IKONA I Wise Women, içsel gelişimden kaynaklanan kadın bilgeliğine olan tutkumu temsil ediyor. Bu dizide, çalışmaları aracılığıyla değişimi kanalize eden on kadın güç merkeziyle bağlantı kurdum. Portre koleksiyonu kültürel aktivistleri, film yapımcılarını, gazetecileri, yazarları ve yaratıcıları içerir. Tuval yüzeylerini su altı otoportre fotoğrafçılığı, photoshop, el ve makine nakışı, boya ve giclee baskı tekniklerini harmanlayarak geliştirdim. Dokunsal süreç yaklaşımım, fırçamın hareketini veya ipimin yönünü entelektüelleştirmeden içgüdüsel olarak hareket etmeye yönelik amaçlı bir çaba tarafından yönlendiriliyor. Bu iç içe geçme teknikleriyle amacım, izleyici için dingin ve dalgın bir deneyim yaratmak için tuval boyunca sınırları bulanıklaştırmak.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI