Bugun...



Barınaktan kaçan köpekler trafik kurbanı oluyor

Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki hayvan barınağından kaçtığı veya bölgeye bırakıldığı iddia edilen köpeklerin sık sık otomobil çarpması sonucu öldüğünü belirten hayvan severler tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 16-01-2021 22:28

Barınaktan kaçan köpekler trafik kurbanı oluyor

Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki Bodrum Belediyesi Hayvan Bakımevi civarına bırakıldığı veya barınaktan kaçtığı iddia edilen köpeklerin aşırı hızlı seyreden otomobiller nedeniyle trafik kazasına kurban gittiği ortaya çıktı. Son iki ay içerisinde 7 köpeğin yaşamını yitirdiği,5 ‘ininde otomobil çarpması sonucu yaralanarak veterinerlerde tedavi altına alındığı belirtildi.

Bisiklet sporu yapan 34 yaşındaki Ali Kılıçcan “Torba-Güvercinlik güzergahında antrenman yapıyoruz sık sık yol kenarında ölen köpeklere rastlıyoruz, otomobiller çok hızlı mutlaka denetim şart. Ayrıca Polis ve jandarma noktasının bulunduğu yerde çok miktarda başıboş köpeğe rastlıyoruz, daha öncede bu konuda sosyal medyada uyarılar yapılmıştı ama köpekler yolda telef olmaya devam ediyor.  Yaralanan bir köpeği biz veterinere götürerek tedavi ettirdik” diye konuştu.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI