Bugun...



Balığa çıktıkları tekne alabora oldu,2 kişi kurtuldu, 3 kişi kayıp

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesi açıklarında balığa çıktıkları tekne bu akşam saatlerinde batan 5 kişiden ikisi yüzerek karaya çıktı, üç kişinin ise kaybolduğu belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-02-2021 00:13:58 Tarih: 26-02-2021 21:39

Balığa çıktıkları tekne alabora oldu,2 kişi kurtuldu, 3 kişi kayıp

Çanakkale ilçesine bağlı Gökçeada açıklarında bugün öğle saatlerinde 5 metrelik fiber tekne ile denize açılan 5 kişi akşam saatlerinde dönüşe geçtiği sırada tekne bilinmeyen nedenle battı. İki kişinin kendi olanakları  ile yüzerek karaya çıkmasının ardından sahil güvenliğe haber verildi.

Saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda Gökçeada Laz Koyu bölgesinde arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Sahil güvenliğe bağlı 1 helikopter ile 4 sahil güvenlik botu ve 1 dalış timinin bölgede arama kurtarma çalışmalarına devam ettiği açıklandı. Çanakkale Valiliği’nden yapılan açıklamada ise  “Gökçeada ilçemiz açıklarında içinde 5 kişi olduğu öğrenilen bir tekne alabora olmuş olup 2 vatandaşımız kurtarılmış, 3 vatandaşımızın arama çalışmaları devam etmektedir” ifadelerine yer verildi. HABERİN DETAYLARI GELECEK...

Yaklaşık 5 saattir devam eden arama kurtarma çalışmalarında 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ekiplerin, kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI