Bugun...



Bakan Ersoy: Müzik kısıtlaması kalkacak

TURYİD Başkanı Kaya Demirer, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü, 'müzik kısıtlamasının kademeli normalleşmenin bir parçası olduğu' ve 'kısıtlamanın yakın bir zamanda kalkacağını' aktardı.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2021 15:16

Bakan Ersoy: Müzik kısıtlaması kalkacak

Antalya’da gerçekleştirilen Birinci Uluslararası Gastronomi Turizm, Ağırlama, Otel, Restoran ve Yatırım Zirvesi SUMMIT’te konuşan Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer,mekanlardaki müzik kısıtlamasının kalkacağını söyledi.


''Sayın bakan bunu başka yerlere çekmeyin'' dedi
 

Dünya'dan Hüsniye Güngör'ünhaberine göre, Antalya’ya gelmeden önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü söyleyen Demirer şu bilgiyi verdi: "Kendisinin de izniyle buradan duyurmak isterim ki, müziğin 24.00 ile sınırlandırılması kademeli normalleşmenin bir parçası. Sayın Bakan bunu başka hiçbir yere çekmeye gerek olmadığını, kısıtlamanın yakın bir zamanda kademeli bir şekilde kalkacağını söyledi."

Ne olmuştu?

NOT: 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak normalleşme kurallarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzik kısıtlamasının saat 24'e çekildiğini söylemiş, ''Kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok" ifadelerini kullanmıştı.




Editör: Melis Anter




Selo / 24-06-2021 03:50:00

Devlet hastanesinin psikayayri bölümünde saatlerce klasik müzik çalınıyo saatlerce peki neden çünkü hastalara iyi geliyor



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI