Bugun...



Bahar havası. Güneş kendini gösterecek, bu hafta sıcak geçecek

Geçtiğimiz haftalarda kışın sert yüzünü gösterdiği günler tüm Türkiye'de hissedildi. Bu hafta ise yurt genelinde güneşli bir hava hakim olacak, hava sıcaklıkları adım adım yükselecek. Sadece Karadeniz Bölgesi'nin doğusunda yağışlar görülecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-02-2021 09:25:07 Tarih: 22-02-2021 09:19

Bahar havası. Güneş kendini gösterecek, bu hafta sıcak geçecek

Kışın en sert günleri geçtiğimiz hafta kendisini gösterdi ve zaman zaman hayatı ciddi derecede zorlaştıran kar yağışı birçok şehirde zorluklara neden oldu. Bu hafta ise hava sıcaklıkları artışa geçiyor, yurdun büyük çoğunluğunda güneşli bir hava bekleniyor.

Muğla ve Bodrum bölgesinde bu hafta sıcaklıklar6-9 derece değerinde artacak. Yağış ve fırtına beklenmiyor. Hafta boyunca güneşli ve sıcak havanın etkili olacağı belirtildi.

 

SICAKLIKLAR ARTACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre hava sıcaklıkları kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Bahar kendini hissettirmeye başlayacak.

 

 

İÇ VE DOĞU KESİMLERDE BUZLANMAYA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Güney Ege kıyıları, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Antalya’nın batı kıyılarının yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara ve iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI