Bugun...



Ayta Sözerİ “Aynen Shakira gibi dans ediyorum”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ikinci kez konser veren ünlü sanatçı Ayta Sözeri gazino havasında verdiği konserde yaptığı danslar sonrası “Bazen rüyamda kendimi Shakira gibi dans ederken görüyorum” diyerek esprileri ile hayranlarını kahkahaya doğdu.

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2021 10:20

Ayta Sözerİ “Aynen Shakira gibi dans ediyorum”

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Antik Tiyatro’da dün akşam konser veren Türk müziğinin usta ismi Ayta Sözeri’ye yaklaşık 1450 kişi izledi. Konsere gazino havasaında çıkan ve şarkılarına siyah taşlı bir elbise ile başlayan Sözeri, güçlü sesinin yanı sıra sahnedeki danslarıyla da hayranlarından büyük alkış aldı.

 

AYNEN SHAKİRA GİBİ DANS EDİYORUM

 

Sahnede ki danslarım nasıl beğeniyor musunuz? Sözleriyle sevenlerine seslenen Sözeri, "Bazen rüyalarımda Shakira gibi dans ediyorum, Shakira’yım değil mi " diyerek müzikseverleri kahkahaya boğdu. Sözeri, kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan bir hayranın bileklik hediyesi kabul ederek teşekkür etti.

 


SAHNE DE GÖZYAŞLARINI ZOR TUTTU

Konserinin ikinci yarısına çiçekli bir elbise ile çıkan Ayta Sözeri, repertuarında yer verdiği birçok usta sanatçının parçalarını müzikseverlere hep bir ağızdan seslendirdi. Hakkı Bulut'un "İkimiz Bir Fidanız" şarkısını okurken duygu dolu anlar yaşayan Sözeri "Ben Almanya'da doğup büyüdüm, babamla arabada gezerken hep bu şarkıyı açardı. Babamla şarkıya eşlik eder, beraber söylerdik. Bazen bana kızıyorsunuz neden okuyorsun bu parçayı diye ama mutlulukta hüzünde bir duygudur" diyerek sahnede gözyaşlarını zor tuttu.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Sözeri, programını "Yanayım Yanayım" şarkısı ile noktaladı.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI