Bugun...



AYDEM’den açıklama: Müşteri yoğunluğuna çözüm için ilave personel takviyesi yapıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde AYDEM’e ait faturaları ödemek isteyen vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığı yerel medyada yer almıştı. AYDEM Perakende Kurumsal İletişim Uzmanı Baran Ölekli yazılı açıklama yaparak konu ile ilgili bilgi verdi.

facebook-paylas
Tarih: 05-10-2022 12:38

AYDEM’den açıklama:  Müşteri yoğunluğuna çözüm için ilave personel takviyesi yapıldı

AYDEM temsilcisi Baran Ölekli yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

***29 Eylül 2022 tarihinde yayınlanan “Vatandaştan AYDEM tahsilat sistemine tepki!..” konulu kaynak haberine istinaden Milas hizmet noktasında yaşanmış olan yoğunluk ve uzun bekleme süresi ile ilgili habere yanıt niteliğindeki açıklamayı tarafınıza aktarmak isteriz.

 

***Hacıilyas Mahallesi’nde yer alan Müşteri İlişkileri Merkezi, 1 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla Faturamatik iş ortaklığı kapsamında Faturamatik Ödeme Kuruluşu AŞ’ye devredilmiştir. Bahse konu Milas Hacıilyas Mahallesi’nde yer alan Faturamatik Yetkili Hizmet Noktası’na, son zamanlarda yaşanan müşteri yoğunluğu göz önünde bulundurularak ilave personel takviye edilmiştir.

 

***Ayrıca haberde ödeme noktası olarak adı geçen Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Milashan Otel’in arkasındaki bina ise elektrik enerjisinin satışı, faturalaması ve tahsilat hizmetlerini veren Aydem Perakende Müşteri İlişkileri Merkezi değil, Dağıtım Şirketi’ne ait bir hizmet noktasıdır.

 

***Müşterilerimiz, elektrik faturalarını dijital kanallardan, PTT veya anlaşmalı bankalar üzerinden ödemeye devam edebilmektedir. Faturamatik Yetkili Hizmet Noktalarında şirketimiz adına yapılan işlemler üzerinden müşterilerden ek hizmet bedeli alınmamaktadır.

 

***Müşterilerimiz, tüm Müşteri İlişkileri Merkezimizden aldıkları fatura ödeme, abonelik ve diğer hizmetleri, Aydem Perakende logosuna sahip olan Milas Faturamatik Yetkili Hizmet Noktasından da gerçekleştirebilmektedir.




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI