Bugun...



Arabeskin efsane ismi Kurtoğlu “Playback yapacağıma sahneyi bırakırım daha iyi”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahna alan arabesk müziğin efsane ismi Cengiz Kurtoğlu sahneden yaptığı açıklamada “Tam 40 yıldır sahnelerdeyim, ama ruhum 35 yaşında, hala müzik ile iç içeyim, playback yaptığım gün sahneyi bırakırım daha iyi” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 28-06-2022 15:36

Arabeskin efsane ismi Kurtoğlu “Playback yapacağıma sahneyi bırakırım daha iyi”

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’ndeki Bodrum Varyete isimli eğlence mekanında sahne alan Cengiz Kurtoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  

 

MÜZİKTE 40 YILI DEVİRDİM, AMA RUHUM 35 YAŞINDA

Kurtoğlu "Müzikte 40 yılı devirdim, artık hem eğleniyoruz hem performansımızı yapıyoruz, kendimizi unutturmamaya çalışıyoruz. Hem de iş için bir yere geldiğimizde tatil yapmış oluyoruz. Ruhum sanki hala 35 yaşında" dedi. 

 

 

PLAYBACK YAPTIĞIM GÜN BU MESLEĞİ BIRAKIRIM

Basın mensuplarının yeni şarkıcılardan takip ettiğiniz biri var mı sorusuna, Aydın Kurtoğlu'nu takip ediyorum diyerek espiri yapan Cengiz Kurtoğlu "Bugün canlı performans adı altında bir çok yerde sahne alıyoruz, yüzde 50 de olsa playback yapıyorlar. Ben hiç bir zaman sahnede kulaklık bile kullanmadım. Her şeyim canlı canlı olacak. Sahnede şarkılar canlı okunmalı, okuyamıyorsa insan yapmamalı. Bir gün playback yapmak zorunda kalırsam bu işi bırakırım, kendime Cengiz Kurtoğlu sahnede playback yaptı dedirtmem, Allah korusun" dedi. 

Röportajın ardından sahne alan sanatçı, sevilen şarkılarını eğlence mekanını dolduran müzikseverlerle birlikte okudu.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI