Bugun...



Ankara’dan Muğla’ya dönen Belediye Başkanı yolda kalp krizi geçirdi

Muğla’nın Ortaca ilçesi belediye başkanı Alim Uzundemir, iş için gittiği Ankara’dan dönerken yolda aracında kalp krizi geçirdi. Uzundemir Eskişehir’deki Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-06-2022 09:02:35 Tarih: 14-06-2022 21:17

Ankara’dan Muğla’ya dönen Belediye Başkanı yolda kalp krizi geçirdi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 2019 yılında Ortaca Belediye Başkanı seçilen MHP’li Alim Uzundemir iş için gittiği Ankara’dan bugün dönerken yolda kalp krizi geçirdi. Evli ve üç çocuk babası 55 yaşındaki Uzundemir Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Uzundemir'in geçirdiği operasyonda bir damarına stend takıldığı öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ankara’dan döndüğü esnada Eskişehir yakınlarında kalp krizi geçiren Muğla’nın Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’e, tedavi altına alındığı Eskişehir Şehir Hastanesi’nde anjiyo yapılarak stent takıldı.

Bir takım görüşmeler için Ankara'ya gittiği öğrenilen Muğla'nın Ortaca İlçesi Belediye Başkanı Alim Uzundemir, dönüş yolunda rahatsızlandı.

Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde göğüs ağrısı yaşayan 55 yaşındaki Uzundemir, ilçede bulunan devlet hastanesine gitti.

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, hastanede yapılan tetkiklerinin ardından kalp krizi şüphesi ile ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde kalp krizi geçirdiği tespit edilen Uzundemir, ameliyata alındı. Anjiyo yapılan ve kalp damarlarından birisine bir adet stent takılan Başkan Uzundemir, müşahede altına alındı.

Eskişehir Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi devam eden Alim Uzundemir'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

‘HAYATİ TEHLİKESİ YOK’

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir'in tedavisini yakından takip eden ve operasyonlar hakkında bilgi veren Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, sürecin olumlu yönde ilerlediğini belirtti.

Sivrihisar'dan sevk edilen belediye başkanının anjiyosunun yapıldığını ve bir damarına stent takıldığını söyleyen Başhekim Bildirici, şu ifadeleri kullandı:

*Başkanımızın sağlık durumu iyi. Ankara’dan dönerken Sivrihisar ilçesi yakınlarındaki dinlenme tesisinde Ortaca ilçe Belediye Başkanı Ali Uzundemir göğüs ağrısı şikayeti olduğu bunun üzerine ilçe hastanesine intikal ediyor.

*Orada arkadaşlarımızın muayenesi sonrasında başkanımızın kalp krizi geçirdiği öngörülerek 112 ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesine nakledildi.

*Burada arkadaşlarımızın yaptığı tetkikler sonucunda bir kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Hızlı ve acil olarak anjiyosu yapıldı.

*Anjiyo sonrasında başkanımızın kalp damarlarından birine stent takıldı. Ardından başkanımızın durumu hızlıca toparlandı.

*An itibariyle başkanımızın durumu koroner yoğun bakım ünitesinde takip edilmektedir. Genel durumu iyi. Sağlığı iyi gözüküyor.

 

Ali Uzundemir kimdir

1967 yılında Muğla’nın Milas ilçesinde doğdu. ve 1968 yılında Ortaca’ya yerleşti. 1987-1988 yıllarında Şırnak’ta vatani görevini yapan Uzundemir, iki yıl esnaflık yaptıktan sonra baba mesleği olan fırıncılığa başladı.

Sarçed Yönetim Kurulu Üyeliği, Cami Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Ortacaspor Klübü’nde Yöneticilik ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. 2014-2019 yılları arasında Ortaca Terzialiler Mahallesinde muhtarlık yaptı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Alim Uzundemir, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ortaca’nın 16. Belediye Başkanı seçildi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI