Bugun...



Ambulans ve sağlık ekibine pusu kurup linç etmeye kalktılar

İzmir'in Selçuk ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu Erol Dinç yaşamını yitirdi. Dinç'in yakınları kaza sonrası fenalaşan yakınları için ambulans istedi. Ambulans çiftliğe girdikten sonra kapıyı kapatan yaklaşık 50 kişi ambulansa taş ve sopalarla saldırdı.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2023 12:37

Ambulans ve sağlık ekibine pusu kurup linç etmeye kalktılar

Edinilen bilgiye göre İsabey Mahallesi Kale arkasında gerçekleşen traktör kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden 33 yaşındaki Erol Dinç traktörün altında kaldı. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, traktör altında kalan Dinç’in hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekibi yapacak bir şey olmadığını, bundan sonrasının adli olay olduğunu Savcılık incelemesi gerektiğini belirterek olay yerinden ayrıldı.

 

“BAHÇE KAPISINI KAPATIP SALDIRDILAR”

Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir, ikinci kez istenen 112 ekiplerine linç girişiminde bulunulduğunu belirterek şu bilgileri verdi, “Kazazedenin fenalaşan yakınları için çağrılan 810 112 ekibimiz çiftlik içine girdikten sonra bahçe kapısı kapatılıyor. Ekibimiz henüz ambulanstan inmeden yaklaşık 50 kişilik grup taşlar ve sopalarla ambulansa saldırıyor. Ekibi linç etmeye kalkıyorlar.

Ambulanstaki arkadaşlarımız kolları ve bacaklarına cam kırıkları isabet ediyor. Arkadaşlarımız canlarını kurtarmak için demir kapıyı ambulansla kırıyor olay yerinden uzaklaşıp, güvenlik güçlerine sığınıyorlar. Görevini yapmak isteyen ve yardım için giden 112 ekibimize yapılan saldırı ve linç girişimini kınıyor gerekli her türlü yasal yollara başvuracağımızı ve suçluların gerekli cezayı alması için olayın takipçisi olacağız” dedi.

 




Kaynak: Latif Sansür/ Sözcü

Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI