Bugun...



Altı ay önce atletizme başladı, ilk ödül sevincini annesi ile birlikte yaşadı

Bodrum’da yaşayan plates antrenörü Mervegül Kaşıkçı altı ay önce başladığı atletizmde bu hafta 10 kilometre dağ koşusunda aldığı ilk ödül sevincini annesi ile birlikte yaşadı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-11-2022 18:06:02 Tarih: 20-11-2022 17:59

Altı ay önce atletizme başladı, ilk ödül sevincini annesi ile birlikte yaşadı

Bodrum’da yaşayan ve altı ay önce atletizm sporuna başlayan 25 yaşındaki plates antrenörü Mervegül Kaşıkçı katıldığı birçok yol koşusunda ön sıralarda gelmeyi başardı. Dün Bodrum’da yapılan 10 kilometre dağ koşusuna katılan Kaşıkçı parkuru 57 dakikada tamamlayarak yüzlerce sporcu arasında 2. Liği elde etti.

Konacık Mahallesi’ndeki Lady’s Fit Spor Salonu’nda plates antrenörlüğü yapan ve haftanın 5 günü yol koşuları antrenmanlarını sürdüren Kaşıkçı 2. Lik ödül sevincini annesi 51 yaşındaki Melek Bayraktar ile birlikte yaşadı.

 

 

 

 

Kaşıkçı yaptığı açıklamada “Çok değil atletizm sporuna altı ay önce başladım, Katıldığım birçok yarışmada 4. Ve 5. Olarak ön sıralarda geldim, ancak ilk kupamı ödülü Bodrum’da aldım. Annemde yarışımı büyük bir heyecanla izledi. Altı ay atletizm gibi özel bir branşta çok kısa bir süre, asıl hedefim 5-6 yıl gibi kısa sürede uluslar arası yarışmalarda kürsüye çıkmak. Önümüzdeki hafta İzmir’de düzenlenecek 10 kilometre yarışmasında mücadele edeceğim, inşallah iyi bir derece elde etmek istiyorum, benim için koşmak bir tutku haline geldi” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI