Bugun...



Alişan’ın kardeşi coronavirüsten yaşamını yitirdi

Yılın önemli bölümünü Bodrum'da geçiren sanatçı Ali Şan'ın coronavirüs tedavisi gören kardeşi yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-07-2021 13:05:48 Tarih: 21-07-2021 10:56

Alişan’ın kardeşi coronavirüsten yaşamını yitirdi

Şarkıcı Alişan'ın 3 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş(41) hayatını kaybetti. Koronavirüse yakalanan ve Sarıyer Maslak' tedavi gördüğü özel bir hastanede yoğun bakımda entübe edilen Selçuk Tektaş bu gece hayatını kaybetti. Üzücü haberi şovmen Mehmet Ali Erbil Sosyal medya hesabından duyurdu. Haberin ardından Selçuk Tektaş'ın yakınları hastaneye geldi. 

CENAZE BUGÜN

Selçuk Tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Alişan cenazenin ayrıntılarını Instagram hesabından şöyle paylaştı:

“Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık… Bugün öğle namazına müteakip, Teşvikiye Camii’nden kaldırılacaktır.”

 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs nedeniyle kardeşini kaybeden sanatçı Alişan ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti. Erdoğan görüşmede acılı aileye ve sevenlerine başsağlığı temennisinde bulundu.

Ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 20 gün koronavirüs teşhisi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Maslak'ta bulunan özel bir hastanede tedavi alınan Tektaş'ın durumu gece saatlerinde ağırlaştı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Alişan'ı arayarak başsağlığı diledi.

TEKTAŞ AİLESİNE SABIR DİLEDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Selçuk Tektaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına başsağlığı temennisinde bulundu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI