Bugun...


Varyete’de Deha rüzgarı esti
Tarih: 04-07-2022 15:03:59 Güncelleme: 04-07-2022 15:03:59 + -


Sesi ve sahne performansıyla son dönemlerde adından söz sıkça ettiren başarılı şarkıcı Deha Bilimlier Bodrum Varyete de sahne aldı. Bilimlier sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

facebook-paylas
Tarih: 04-07-2022 15:03

Varyete’de Deha rüzgarı esti

Deha Bilimlier yaptığı açıklamada  “Yaz aylarında tatil yapmamız çok zor hatta imkansız bizim tatilimiz Eylül sonuna doğru o da çoluk çocukla bir kaç gün, bana başka tatile gerek yok çocuklarım olsun yeter, çünkü birbirimizi özlüyoruz” ifadelerini kullandı. Mekanın işletmecisi Gültekin Dolduran ve sanatçı Bilimlier sahne öncesinde bol bol sohbet etti.

 

SOSYAL MEDYADAN ÇIKAN ŞARKICILAR VAR

Deha Bilimlier açıklamasının devamında ise “İnternetle bizim piyasamız arasında dağlar kadar fark var bunu net olarak söylüyorum, herhangi bir arkadaşımızın internette bilmem kaç bin takipçisi var ve oda bizle aynı yerlerde sahne alıyor diyelim, sanıyorlar ki o bilmem kaç bin takipçisinin bir çoğu gelecek ama ne oluyor halası dayısı vesaire vesaire geliyor bu denklem çok ters bir denklem internet izlenme yada takipçi sayısına bakıp aldanılıyor yani sahne hayatının YouTube ile hiç bir alakası yok.  Dönem dönem şarkıcılar geliyor gidiyor bir bakıyorsun Hero gelmiş binlerce izleyeni var  sonra bir bakıyorsun Hero gitmiş Mero gelmiş sonra bir bakmışsın hiç biri yok, ben anlayamıyorum bunu biz hep varız. Kalıcı arkadaşlarımız var tabi onlara sözümüz yok Duman gibi Sagapo gibi repçi arkadaşlarımız var” dedi. Röportaj sonrası sevenlerinin karşısına çıkan genç şarkıcı her zamanki gibi  Tanrım şarkısıyla programına başladı. Geniş repertuarıyla gece boyu konuklarını eğlenceye doyuran Bilimlier yaklaşık iki saat kadar sahnede kaldı. 

 

 

 

Gültekin Dolduran ve Deha Bilimlier




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI