Bugun...


Sertab Erener: 40 yıldır şarkı söylüyorum böyle heyecan yaşamadım
Tarih: 21-07-2021 14:20:23 Güncelleme: 21-07-2021 14:20:23 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Türk pop müziğinin usta ismi Sertab Erener dün akşam verdiği konserde izleyenleri keyifli anlar yaşattı. Erener “40 yıldır şarkı söylüyorum böyle heyecan yaşamadım” dedi. Erener konserinde Bodrum’da sık sık çevrecilerle birlikte katıldığı çöp toplama etkinlikleri nedeniyle hayranlarına çevre mesajı verdi.

facebook-paylas
Tarih: 21-07-2021 14:20

Sertab Erener: 40 yıldır şarkı söylüyorum böyle heyecan yaşamadım

Muğla’da Marmaris ve Datça’nın ardından Bodrum’da konser veren ve Bodrum’a yerleşmeye karar veren  Yakaköy’de geçiren usta sanatçı Sertab Erener Antik Tiyatro’da konser verdi. Yaklaşık 1700 kişini izlediği konserde şarkı arasında konuşma yapan Erener "Bu yıl benim üçüncü konserim ve bir kaç gün önce yaşadığım heyecanı tarif etmem imkansız. İnsan 40 yıldır şarkı söylüyor olsa bile, onun üzerine çalışmayınca kimliğini unutuyor. Ama bugün kendimizdeyiz. Ben kendimi en son elimde bez ev siliyor olarak bırakmıştım. O yüzden şükürler olsun ki sizlerle birlikteyiz. Konser boyunca kendinizi koruyun, maskelerinizi ne olur çıkarmayın. Sizi çok özledim, yeniden hoş geldin Bodrum.'' sözleri ile selamlayan Erener geçmişten bugüne oluşturduğu özel repertuvar ile misafirlerine unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.

 

LÜTFEN ÇÖPLERİNİZİ ALIN ÖYLE AYRILIN HERKES ŞAŞIRSIN, ANTİK TİYATRO TEMİZ KALSIN

 

Konserinin finaline doğru konser alanını dolduranlardan özel bir ricada bulunan ve ilçedeki temizlik etkinliklerine sık sık katılarak çöp toplayan Sertab Erener ''Belediyede çalışan çok yakın arkadaşım var. Bakın çöp toplayanların bir derdi var. Ne olur elinizdeki çöpü, şişenizi küçük bir torbaya alıp buradan tertemiz ayrılırsanız çok mutlu olurum. Bu akşam bir şaşırsınlar" diyerek çevreci bir çağrıda bulundu. 

 

 

40 YILLIK BODRUMLU GİBİYİM

 

Pandemi dolayısıyla Bodrum'a yerleştiğini de ifade eden sanatçı, ''Yirmi yıl önce arkadaşlarımın tavsiyesi ile bir yatırım yapmıştım. Pandemi başladığından beri Bodrum'dayım. Tüm samimi dostlarım da burada. Artık sizlerden biri sayılırım.'' sözleriyle kendini kırk yıllık Bodrumlu gibi hissettiğini dile getirdi. Yaklaşık iki saat süren konser performansını alkışlar eşliğinde noktalayan Sertab Erener, sahneden seyircilerin tezahüratları eşliğinde indi.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI