Bugun...


Cem Adrian: Konserime geldiyseniz eğlenmeyi unutmalısınız, bu gece hüzünlerinizle yüzleşmelisiniz
Tarih: 25-07-2021 14:55:21 Güncelleme: 25-07-2021 15:01:21 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Antik Tiyatro’da konser veren ve müzikte sınırları, tarzları ve kuralları dışlayarak kendini özgür bir müzisyen olarak nitelendiren Cem Adrian söylediği duygu dolu şarkılarla hayranlarına duygulandırdı.

facebook-paylas
Tarih: 25-07-2021 14:55

Cem Adrian: Konserime geldiyseniz eğlenmeyi unutmalısınız, bu gece hüzünlerinizle yüzleşmelisiniz

Adrian “Konserime geldiyseniz eğlenmeyi unutmalısınız. Sizleri kalbinizin derinliklerinde kalmış, belki de unuttuğunuz acılarınızla, hüzünlerinizle yüzleştirmek için buradayım” diye konuştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Antik Tiyatro’da konser veren ünlü sanatçı Cem Adrian’ı yaklaşık 1550 sanatsever izledi. Konserine  ''Bodrum'da çok konser verdim ancak bu benim ilk Antik Tiyatro konserim. Bu özel gecede beni ve müzisyen arkadaşlarımı yalnız bırakmadığınız için hepinize minnettarım.'' sözleri ile başlan Adrian söylediği şarkılarla hayranlarına duygu dolu anlar yaşattı.

 

KONSERİME GELDİYSENİZ EĞLENMEYİ UNUTMALISINIZ

 

Şarkı aralarında hayranları ile şakalaşan ve sohbet eden Adrian ''Bilenler bilir ama bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım. Cem Adrian konserine geldiyseniz eğlenmeyi unutmalısınız. Sizleri kalbinizin derinliklerinde kalmış, belki de unuttuğunuz acılarınızla, hüzünlerinizle yüzleştirmek için buradayım. Bu gece rüzgarlı bir gece ve neyse ki ben rüzgarı çok severim.'' Dedi ve ardından  ''Ben Seni Çok Sevdim'' şarkısı ile konserine devam etti.

 

 

1970’LERİN ŞARKILARINDAN TÜRKÜLERE GEÇTİ

 

İki saatlik performansı süresince repertuvarında yetmişlere damgasını vurmuş ölümsüz eserlerin yanı sıra kendine has üslubu ile yorumladığı türkülere de yer veren başarılı Adrian performansını alkışlar eşliğinde noktaladı.

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI