Bugun...



Akdeniz Açık Deniz Sportif Balık Avı Turnuvası Most Bodrum 1 Ekimde Başlıyor

Bu yıl 5’incisi gerçekleşecek olan Akdeniz Açık Deniz Sportif Balık Avı Turnuvası MOST Bodrum 1-3 Ekim 2021 tarihlerinde Bodrum Yalıkavak Marina’da unutulmaz bir mücadeleye ev sahipliği yapacak.

facebook-paylas
Tarih: 16-09-2021 11:24

Akdeniz Açık Deniz Sportif Balık Avı Turnuvası Most Bodrum 1 Ekimde Başlıyor

Ulusal Amatör Balıkçılık Sirküleri ve merkezi Amerika’da bulunan ve geçtiğimiz yıl kuruluşunun 82. yılını kutlayan IGFA’nın (International Game Fish Association) kuralları çerçevesinde düzenlenen MOST Balık Avı Turnuvası’na 30 sportif balıkçı teknesiyle beraber toplam 200 yarışmacı katılacak.

 

İŞ DÜNYASI KIYASIYA YARIŞACAK

‘Bizler doğaya ve denize gönül vermiş, doğaya saygılı profesyonelleriz’ diyen Gözen Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mekin Gözen, Sanko Holding CEO’su Turgut Konukoğlu, Mimar Sinan KURAN, Seafari Balıkçılık CEO’su Necmettin Yay, Avukat Erim Bener, Avukat Can Özer ve IGFA Türkiye Temsilcisi Dr. Serdar Günseren gibi önemli iş insanlarından oluşan isimler MOST Bodrum Balık Avı Turnuvasında bir araya gelecek.

 

 

AMACIMIZ “DOĞA VE ÇEVRE BİLİNCİ YARATARAK SÜRÜDÜRÜLEBİLİRLİK SAĞLAMAK”

Doğa için bir araya gelen iş dünyası profesyonelleri turnuvanın amacını şu şekilde açıklıyor “Akdeniz havzasında ve ülkemizde düzenlenen Sportif Balıkçılık Turnuvalarının ötesi ve üzerinde, bu spora gönül vermiş ve verecek olan davetli katılımcıların macera, heyecan gibi tüm arzularını karşılayan gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı medyada geniş yankı bulacak bir Sportif Balıkçılık yarışmaları finali veya Grand Slam’i organize etmek..."

"Bu spora gönül vermiş ve verecek olan üst düzey katılımcılarla sponsorlarımız ve müstakbel sponsorlarımızı yeni, heyecanlı ve keyifli bir ortamda buluşturmak. Ülkemizde sportif balıkçılık aktiviteleri gerçekleştirerek önemli bir Deniz turizm çeşidi olmaya aday sportif balıkçılık turizmini teşvik etmek. Gerek katılımcılar gerek ulusal ve sosyal medya aracılığı ile doğa ve çevre bilinci ve farkındalığı yaratarak sürdürülebilir balıkçılık ve sürdürülebilir çevre ile turizm endüstrisinin geleceğini korumak…"

"Toplumsal farkındalık yaratarak bireylerin sadece kendi nesilleri için değil gelecek nesiller için de özenli olmalarını sağlamak."

 

YAKALANAN BALIKLAR SAĞLIKLI OLARAK GERİ BIRAKILACAK

MOST Bodrum Balık Avı Turnuvasında uygun donanımdaki tekneler, mavi kanat orkinos balığının yanı sıra bölgede bolca av veren diğer balık türlerini avlayacak, yakaladıkları balıkların boyları ve ağırlığına göre puan kazanacak. Balıkların denize sağlıklı olarak geri bırakılması ise yarışmacılara kazandırdıkları yüksek puanlarla büyük ödüle daha çok yaklaştıracak.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI