Bugun...



Ak Partili ve kaptan Mehmet Akbaba coronavirüsüne yenildi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi’nde yaşayan evli ve iki çocuk babası 58 yaşındaki Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akbaba bir hafta önce yakalandığı corona virüsü hastalığından kurtulamayarak yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 14:02:24 Tarih: 25-12-2020 12:21

Ak Partili ve kaptan Mehmet Akbaba coronavirüsüne yenildi

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde yaşayan kaptan Mehmet Akbaba 7 Aralık tarihinde Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Diyarbakır Anneleri’ne yaklaşık 300 kg. mandalina göndermişti. Düzenlenen etkinliğin ardından coronavirüsüne yakalandığı belirlenen Akbaba yaklaşık bir hafta önce hastaneye yatırılmıştı. Dün aniden ağırlaşan Akbaba bu sabaha karşı entübe edildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı açıklamada “Değerli kardeyşimizin ani ölümü hepimizi şok etti. Mandalina etkinliğinden sonra hepimiz tekrar tekrar test olduk, negatif çıkmıştı. Akbaba ise pozitif çıkmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı. Bu illet çok hızlı yayılıp insanı çok hızlı bir şekilde etkisi altına alabiliyor. Çok şaşkınız, üzgünüz , acımız gerçekten çok büyük” diye konuştu.

Mehmet Akbaba’nın cenazesinin bugün Konacık Camii’nde kılınacak namazdan sonra Gümbet Türbe Mezarlığı’nda toprağa verileceği açıklandı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI