Bugun...



AK Partili Mete: Osman Gürün’ün bu yalanını daha öncede duyduk

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete bugün yaptığı yazılı açıklamada CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün “Muğla olarak ödediğimiz verginin karşılığını alamıyoruz” sözlerine yanıt verdi. Mete “Osman Gürün’ün bu yalanını daha önce de defalarca kez duyduk, Gürün’ü yanlışından dönmeye davet ediyorum” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2022 20:30

AK Partili Mete: Osman Gürün’ün bu yalanını daha öncede duyduk

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete bugün yaptığı yazılı açıklamada CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün  “Muğla olarak ödediğimiz verginin karşılığını alamıyoruz” sözlerine yanıt verdi.

Yaptığı yazılı açıklamada Mete şunları söyledi.

 

***Osman Gürün ve Büyükşehir Belediyesini yöneten anlayış ne zaman yönetimdeki yetersizlikleri ve becerisizlikleri gün yüzüne çıksa bu yalana başvurmayı bir alışkanlık haline getirdiler.

 

*** Nitekim son olarak geçtiğimiz günlerde yine başarısızlıklarına bir kılıf uydurma derdine düşen CHP’li Büyükşehir Belediyesi, Muğla’nın ödediği vergilerin karşılığını alamadığını iddia ederek merkezi hükümetimizce 384 milyon yatırım yapıldığı yalanına sığınmıştır.

 

***Muhasebat Genel Müdürlüğü verilerinin sadece bir kısmını ifade etmek suretiyle hem beceriksizliklerine bahane bulmaya çalışan hem de kamuoyunu yanıltma gayretinde olan Osman Gürün’ü yanlışından dönmeye davet ediyorum.

 

 

***2021 yılında Muğla iline yapılan harcama tutarı 6 Milyar 75 Milyon 675 Bin TL dir. Bu tutar yatırım harcamalarının yanında, Muğla için yapılan eğitim harcamaları, sağlık harcamaları, sosyal yardımlar, mal ve hizmet alımları, Muğla’ya hizmet eden kamu görevlerinin ücret giderleri ve diğer giderlerden oluşmaktadır.

 

***Muğla vergilerden payını hak ettiği kadar alamıyor diyen Osman Gürün’ün her şeyden evvel sorgulaması gereken kendisi ve yönetim anlayışıdır. Büyükşehir Belediyesi olarak Muğla’ya hak ettiği hizmeti sunamayanlar yanlışı başka yerde aramasınlar. Yanlış Büyükşehir Belediyesinin kaynaklarını doğru yönetememektedir.

 

*** Yanlış, tamamen siyasi kaygılardan hareketle ihtiyaç fazlası onca personeli liyakat gözetmeksizin kadrolarına almaktır. Yanlış, milletin emanetine sahip çıkamamak güzelim memleketimizi çöp, çukur çamur deryasına çevirmektir. Biz inanıyoruz ki önce 2023, sonra da 2024 Muğla’mız için daha aydınlık olacaktır.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI