Bugun...



AK Partili Gökmen sordu: CHP'li Meclis Üyesi'nin bu evi kaçak mı?

Ak Parti ilçe başkanı Osman Gökmen bugün yaptığı yazılı açıklamada “Panik halinde ve hatta ne yaptığını bilmeyen bir belediye yönetimiyle karşı karşıyayız. Mavi Cennetimiz Bodrumumuz huzur, eşitlik ve adaletle yönetilsin istiyoruz. Her fırsatta Bodrum’un bu ilkelerle yönetildiğini bildiren Belediye Başkanlığı, maalesef artık sorularımıza dahi cevap veremez halde” dedi. Gökmen meclis üyesinin evinin kaçak olduğunu iddia etti.

facebook-paylas
Tarih: 02-02-2021 15:59

AK Partili Gökmen sordu: CHP'li Meclis Üyesi'nin bu evi kaçak mı?

Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Panik halinde ve hatta ne yaptığını bilmeyen bir belediye yönetimiyle karşı karşıyayız.Bodrum Belediye başkanımız Sayın Ahmet  Aras, birinci açıklamamız üzerine malum! belediye başkan yardımcısının kaçak malikanesini önce savunmuş, delillerle ispatlanan ikinci açıklamamız üzerine inşaatı mühürletmişti.İsterdik ki eşitlik, ilke olsun bu açıklamayı da yapmayalım. Ancak görüyoruz ki bir kısım Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve hatta kent konseyi yöneticileri için “kaçak inşaat” alışkanlık halini almış! Belediyenin kamusal gücü bu kişilere işlemiyor. Bir örnek daha CHP’li  meclis üyesi Kemal Özyurt! Özelliği ise Bodrum’a ve Bodrumlular’a hizmet için “Kolları Sıvadık” sloganıyla seçilmiş meclis üyesi!

 

 

KEMAL ÖZYURT EVİNİ MALİKANEYE DÖNÜŞTÜRDÜ

 

Bitez’de site içerisinde bulunan 45 metrekare zemin, 45 metrekare birinci kat evini, Mart 2020’de yıkarak ve ruhsat almadan 200 metrekare malikaneye dönüştürdü. Duyduğumuzda kulaklarımıza inanamadık! Elimizde ki belgeleri inceleyince binayı mevcut büyüklüğünde güçlendirmek için alınan belgeyi, bir şekilde malikaneye çevirmek için kullanıldığını gördük. Bu belgeler elimizde mevcuttur ve dileyen vatandaşlarımızla paylaşmaya hazırız.

 

İTİBAR SUİKASTI YAPMIYORUZ

 

Bu gibi konuları dile getirdiğimizde haksız olarak “itibar suikastı yapılıyor” ithamına uğruyoruz. Bu sefer bu haksız ithama uğramamak için, 11 Kasım 2020 tarihinde sayın belediye başkanı Ahmet Aras’a resimleri ve iddiaları Whatsapp’dan göndererek açıklama istedik. Maalesef  ikinci vaka olma paniği ile olacak ki, tarafımıza cevap dahi verilmedi! Sayın Başkanımıza hak vermiyor değiliz. Zira etrafı ve meclisi adeta kuşatılmış durumda. Bu aşamada bahsettiğimiz kaçak inşaatla ilgili meclis üyesi hakkında yasal işlemler başlatılacak mı, yoksa yine itibar suikasti mi denilecek?  merak içindeyiz. Ayrıca bahsettiğimiz tüm bu vakalarla ilgili Bodrum Kaymakamlığı’nın herhangi bir yasal işlem başlatıp başlatmayacağı hakkında da siz değerli Bodrumlu hemşehrilerimizi bilgilendireceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi Bodrum algılarla değil, “HAKKANİYET VE EŞİTLİKLE” yönetilmelidir…AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı olarak biz bunun yakın takipçisi olacağız. Zira biliyoruz ve savunuyoruz ki bir kişiye yapılmış HAKSIZLIK VE EŞİTSİZLİK, hemşehrilerimizin tümüne yapılmıştır.Korkutulan, zorla susturulan, aba altından sopa gösterilen sessiz çoğunluğun sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Konu ile ilgili Bodrum Belediyesi ve Kemal Özyurt'dan yanıt gelmesi halinde aynen açıklayacağız.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI