Bugun...



Ak Partili Demir ve Gökcan “Kadem Mete ile yolumuza devam edeceğiz”


facebook-paylas
Tarih: 27-01-2021 20:23

Ak Partili Demir ve Gökcan “Kadem Mete ile yolumuza devam edeceğiz”

 

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan bugün yazılı açıklama yaparak 1 Şubat 2021 tarihinde yapılacak olan İl Kongresi’nde il başkanı Kadem Mete’yi destekleyeceklerini açıkladılar.

 

Demir ve Gökcan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

***Genel Başkanımız, Liderimiz,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Kongremize video konferans yolu ile bağlanarak,  bizlere hitap edeceklerdir. Mevcut İl Başkanımız Kadem Mete ile yolumuza devam edeceğiz.

 

***Bugüne kadar birlikte çalıştığımız Başkanımızla yeni dönemde daha güçlü bir yönetim oluşturacağız.  Hep birlikte Muğla’mız için güzel işler yapmayı sürdüreceğiz.

 

***AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan  olarak bizler İl Başkanımız Kadem Mete ve tüm Teşkilatlarımızla yatırım ve hizmetlerimize devam edeceğiz.

 

*** “Memleket işi gönül işi”,  “Yaparsa yine AK Parti yapar” şiarı ile  18 yılda yaptığımız yatırımlarımızı sürdüreceğiz.

 

***Sayın Cumhurbaşkanımızın hedef koyduğu 2023 vizyonumuz çerçevesinde tüm dava arkadaşlarımızla birlikte yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz.

 

***Muğla’mız için inandığımız yolda kutlu yürüyüşümüze hep birlikte devam edeceğiz. Her şey sevgili hemşerilerimiz ve Muğla’mız için.Kongremiz şimdiden Partimiz, Muğla’mız ve sevgili hemşerilerimiz için hayırlı uğurlu olsun.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI