Bugun...



AK Partili belediye CHP’li Belediye Başkanı’nın adını caddeye verdi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve meclis üyeleri oy birliği ile ilçede 20 yıl belediye başkanlığı yapan ve iki yıl önce yaşamını yitiren CHP’li Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ın adını caddeye verdi.

facebook-paylas
Tarih: 23-01-2023 13:21

AK Partili belediye CHP’li Belediye Başkanı’nın adını caddeye verdi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde 1999-2019 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve 2 yıl önce yakalandığı koronavirüs hastalığında yaşamını yitiren Hasan Haşmet Işık’ın adı AK Partili Belediye Başkanı ve tüm meclis üyelerinin kararı ile Atatürk Mahallesi’ndeki 800. Cadde’ye adı verildi.

Belediye Meclis’inde bulunan 5 AK Parti, 5 MHP ve 5 CHP ‘li meclis üyelerinin tamamı eski başkan Işık7ın adının caddeye verilmesi konusunda oy verdi.

Yatağan ilçesine 20 yıl boyunca büyük hizmetler veren ve 2019 yılında kendisinden görevi devir aldığını belirten AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Toksöz yaptığı açıklamada “Kentimize 20 yıl boyunca hizmet veren önemli yatırımlar yapan Haşmet ağabeyin adını ilelebet yaşatmak istedik. Tüm meclis üyelerimizin kararı ile adını verdiğimiz caddeye plaketini çaktık. Hasan Haşmet Işık ağabeyemizi unutmayacağız” diye konuştu.

 

Hasan Haşmet Işık ve Mustafa Toksöz

 

 

Hasan Haşmet Işık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI