Bugun...



AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’den Bodrum açıklamaları

Muğla’nın Bodrum ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Kadem Mete “Bir önceki seçim bittiği günden itibaren seçim startını yeniden vermiştik, bu kez de öyle yapıyoruz, her ay her ilçede 30 bin haneyi gezerek insanlarımızla buluşmayı hedefledik, Bodrum’un sorunlarıda bir bir çözülüyor” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-09-2022 18:28:11 Tarih: 23-09-2022 18:22

AK Parti  İl Başkanı Kadem Mete’den Bodrum açıklamaları

Muğla’nın Bodrum ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Kadem Mete, İlçe Başkanı Osman Gökmen, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

HER İLÇEDE 30 GÜNDE OTUZ BİN HANEYE GİDECEĞİZ

Katem Mete gelecek yıl Haziran ayında yapılacak seçimlere bugün değil bir önceki seçim biter bitmez hazırlanmaya başladıklarını belirterek “Biz seçimlere her zaman hazırız ve hazırlıklıyız. Bu nedenle bir seçimleri bitirdiğimizin öbür gününden itibaren vatandaşımızla buluşmaya ve çalışmaya devam ediyoruz. Şu anda oluşturduğumuz her ilçede 4’erli gruplar halinde en az 10 tim çalışmaları sürdürüyor. Her ilçede otuz günde otuz bin haneye ulaşıp, dertleşeceğiz, yörenin sorunlarını görüşüp, vatandaşlarımızla sohbet edeceğiz” diye konuştu.

 

 

CHP’Lİ BELEDİYELER TOKİ KONUSUNDA İSTEKSİZ HAREKET EDİYOR

İl Başkanı Kadem Mete ilçeye TOKİ tarafından yapılacak 150 konutunu Mumcular Mahallesi’nde gerçekleştirileceğini belirterek “TOKİ daha çok konut yapmak istiyor, ancak ilimizdeki CHP’li belediye başkanları TOKİ’ye arsa temin etmek için çalışmıyor, mücadele etmiyor, Bodrum gibi bir ilçede ise İstemezük’çüler protesto gösterisi yapıyor. Temin ettiğimiz yere 150 konutluk TOKİ projesi gerçekleştireceğiz. TOKİ konusunda Bodrum ve Marmaris belediyelerini eleştiren Mete, “Arsayı belediye bulur. Bazı belediye başkanları bu konuda çok maharetli.  Örneğin Kavaklıdere Belediye Başkanı. Kavaklıdere’de 8’inci etap TOKİ’ler yapılacak. Belediye başkanı yeri buluyor, talepleri topluyor. TOKİ’ye hazır dosyayı götürüyor. Diyor ki ‘Bakın arazisi burası, ayarladım. İmarını düzenledim. Şu kadar başvuru var. Siz ne kadar yapabilirseniz’ diyor. Pat diye TOKİ’yi alıyor. Kılçıksız et gibi TOKİ için de kolay oluyor. Ama Bodrum gibi bir yerde sıfır belediye desteği. Hatta ‘istemezük’ olayı var. Siz bir arsa buluyorsunuz, ‘ben buraya TOKİ yapayım ama buraya MUSKİ su getirir mi, kanalizasyonu getirir mi, yolunu yapar mı?’ soru işaretleri var. Bunların olduğu yerde 150 tane kopartabildik. Bir arsa üretildi, hazine arazisi bulundu. Orada 150 tane yapabilecek.Bir yerlerde arsa arayışlarımız devam ediyor. Arsa bulduğumuz zaman bu rakamlar yukarı çıkar.” diye konuştu.

 

 

DEVLET HASTANESİ OCAK AYINA KADAR BİTER

Yapımı 7 yıldır ertelenen yeni Bodrum Devlet Hastanesi’ne ise birimlerin taşınmaya başlandığını belirten Kadem Mete Bodrum’daki yeni hastane konusunda da açıklama yapan Kadem Mete, hastanenin yılbaşından önce tüm birimleri ile hizmet vermeye başlayacağını belirterek “Yeni hastanenin yapımında ilk müteahhit ile ihale sıkıntıları yaşandı, ihaleler bir müteahhitten alınırken büyük sorunlar ve prosedürler oluyor, yeni ihale yapılıyor, gecikme bu nedenle oldu. Ocak ayına kadar yeni Devlet Hastanesi’nin tam randımanla çalışmaya başlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Kadem Mete açıklamalar sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI