Bugun...



Aile Sağlığı Merkezi’nde gülümseten uyarı “Maske takmanız gereklidir, İsmail abi seni göbeğinden tanıyorum artık))”

Yalıkavak Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli doktorun sağlık merkezi içerisine çizdiği karikatürler büyük beğeni kazanırken, merkezin girişine astığı “Maske Takmanız Gereklidir, Sizleri maskeli olduğunuz için tanıyamadığımızdan dolayı özür dileriz, İsmail abi seni göbeğinden tanıyorum artık” yazılı duyuru görenleri hem şaşkına çeviriyor, hem de gülümsetiyor. İlginç diyalogları Doktor Şenol Terzi anterhaber'e anlattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-03-2021 11:11:46 Tarih: 19-03-2021 09:54

Aile Sağlığı Merkezi’nde gülümseten uyarı “Maske takmanız gereklidir, İsmail abi seni göbeğinden tanıyorum artık))”

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’ndeki Yalıkavak 19 Nolu Aile Sağlık Merkezi’ne gelen vatandaşlar duvarlardaki maske ve sağlık uyarılarını gösteren karikatürleri görünce şaşkınlığa uğruyor. Merkezin doktoru 60 yaşındaki Şenol Terzi’nin sağlık merkezini duvarlarına çizdiği maske ve sağlık  uyarılarını anlatan karikatür çizimleri büyük beğeni kazandı.

 

 

İSMAİL ABİ SENİ GÖBEĞİNDEN TANIYORUM, MESAJI GÖRENLERİ KAHKAHAYA BOĞUYOR

 

Dr.Terzi, son olarak sağlık merkezinin girişine yazarak astığı “Covid 19 hastalığınını bulaşmasını önlemek için Maske Takmanız Gereklidir, Sizleri maskeli olduğunuz için tanıyamadığımızdan dolayı özür dileriz, İsmail abi seni göbeğinden tanıyorum artık” yazısı ile büyük dikkat çekti. Terzi “Gerçekten maske nedeniyle birçok vatandaşı tanımakta güçlük çekiyoruz. Bir gün İsmail abi geldi, maske şapka, güneş gözlüğü takmış, tanımadım tabiî ki adını sordum, beni tanımadınmı dedi, tanımadım abi dedim, adını soyadını söyledi. Bir hafta sonra yine geldi, yine tanımadın mı dedi, yine tanımadım dedim, sitem etti, iki haftada bir gelir. Son gelişinde hemen tanıdım dedim, göbeğinden tanımıştım. Artık Onu göbeğinden tanıdığımı söyledim bu uyarıyı da kapıya astım, gören vatandaşların ve okuyan İsmail abinin çok hoşuna gitmiş, sağlığını kazanmak için gelenlere kısa bir gülümseme yaşatıyoruz, daha ne isteyelimki” dedi.

 

 

SAĞLIK MERKEZİNE GÜLEREK GELİP GÜLEREK GİDİYORUZ

 

Yalıkavak Mahallesi’nde yaşayan bir çocuk annesi 35 yaşındaki aşçı Cihan Aydın “Sağlık merkezimiz gerçekten çok güzel, doktorumuzun çizdiği karikatürler ve espiriler çok dikkat çekiyor. Son olarak İsmail abi ile diyaloglarını maske mesajına yansıtmasını birçok vatandaşımız çok olumlu ve anlamlı buldu. Bunlar küçük, minik hareketler ama toplumda küçük tebessümlere mutluluklara neden oluyor, doktorumuz Şenal bey hem vatandaşa olan ilgisi hemde bu tür cana yakınlığı ile  iki yıldır bizlere güzel anlar yaşatıyor” dedi.

Evli ve iki çocuk 2 torun annesi 65 yaşındaki Meral Özsan "Doktorumuz verdiği kaliteli hizmetin yanısıra sağlık merkezindeki ince espirileri ve şakaları ile vatandaşımıszın sevgisini saygısını kazandı. Birazcık gülümseyemeye insanların birbirini sevmesine saymasına çok ihtiyacımız olduğu günlerden geçiyoruz, bu tür şaka ve espirilerde ilaç almaya tedavi olmaya gelenlerin yüzlerinde küçük bir gülümseme yaratıyor" dedi.

Doktor Şenol Terzi’nin sağlık merkezi kapısına astığı yazı ilçede sosyal medyada kısa zamanda günün konusu oldu, sağlık merkezine gelenler ise hem karikatürlerle hemde yazı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI