Bugun...



Ahmet Aras: "Amacımız Bodrum’un eski normal günlerine dönmesi”

Yeni normalleşme kurallarına tedbirleri elden bırakılmadan uyulması gerektiğine dikkat çeken Başkan Aras, "Özlediğimiz günlere kavuşabilmek için hep birlikte kurallara uyalım" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-03-2021 20:39:10 Tarih: 03-03-2021 20:35

Ahmet Aras:

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada,  2 Mart itibariyle kısıtlamalarda esnetmeler başlatıldığı lokanta, restoran, kafeterya, pastane, tatlıcı vb. gibi yeme içme yerleri ile kıraathane ve çay bahçesi gibi iş yerleri için 07.00-19.00 saatleri arasında % 50 kapasite ile müşterilerine işyerinde hizmet sunacak şekilde çalışabilme imkânı, cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasının kalkması, nikah merasimlerinde katılımcı sayısının 50’yi geçmemesi ve 1 saatle sınırlı olmak üzere yapılabilmesi, okul öncesi eğitim kurumları ve özel eğitim okullarının tam zamanlı yüz yüze eğitim vermesi, Ortaokul 8. sınıfların haftada 12 ila 22 saat olacak şekilde seyreltilmiş yüz yüze eğitim alması başlıca normalleşme adımları içinde yer aldığı açıklandı.

 

BAŞLICA AMACIMIZ BODRUM’UN ESKİ NORMAL GÜNLERİNE DÖNMESİ

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, alınan bu kararların her ne kadar esnaf ve vatandaşlarımızı bir nebze olsun rahatlatsa da hiç bir şekilde rehavete kapılmamak gerektiğini belirterek " Bugün geldiğimiz noktada, vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen başta olmak üzere tüm tedbirlere daha sıkı bir şekilde uymaları konusunda farkındalık oluşturmak için kampanya başlattık. Bodrum'daki tüm oda ve bazı dernekler ile birlikte hareket ettiğimiz farkındalık çalışmasında başlıca amacımız, Bodrum'un eski normal günlerine geri dönmesidir. Haritadaki turuncu tabloyu maviye döndürmek bizim elimizde" dedi.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI