Bugun...



Ahmet Aras’a eğlence mekanında çirkin saldırı. Aras, nedenini açıkladı....

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras dün gece gittiği bir eğlence mekanında belediye eski çalışanlarından birinin saldırısına uğradığı iddia edildi. Aras yaptığı açıklamada “Daha önce çalıştığı yerde rüşvet aldığı iddiası ile hakkında soruşturma başlatılan ve görevinden el çektirilen bir personelin fiziki ve sözlü saldırısına uğradım, hukuki işlem başlatılmıştır” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-01-2023 00:02:41 Tarih: 23-01-2023 00:01

Ahmet Aras’a eğlence mekanında çirkin saldırı. Aras, nedenini açıkladı....

Bodrum  Belediye Başkanı Ahmet Aras dün akşam saatlerinde bir grup yakın arkadaşı ile şehir merkezindeki bir restoran ve eğlence mekanına gitti. Burada karşılaştığı ve daha öncede liman görevlisi olarak çalışan ancak görevinden uzaklaştırılan A.Ö. ile karşılaştı. A.Ö.’nün Aras’a önce sözlü sonra fiziki saldırıda bulunduğu iddia edildi.

 

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra yanında Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran ile birlikte olan Aras’a saldırıyı gerçekleştiren A.Ö.’nün olay anında gelen polisler tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü ve tarafların birbirinden şikayetçi olduğu belirtildi.

 

 

MİSAFİRLERİMLE YEMEK YERKEN SALDIRIYA UĞRADIM

A.Ö. bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildikten sonra serbest kalırken, Ahmet Aras yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Bu arada bugün, bir haber sitesinde SKANDAL!! başlığıyla yayınlanan ve "bilgisi edinildi, öğrenildi, iddia edildi" gibi muğlak cümleler eşliğinde hakkımda ortaya atılan "Aşırı alkollüyken kavga ettiğim ve karakolluk olduğum" iddiası, dün akşam Marina Yacht Klüp'te misafirlerimle yemek yediğim sırada, Bitez Liman sorumlusu olarak görev yaparken, limana tekne bağlamak isteyenlerden rüşvet aldığı yönündeki şikayetler nedeniyle disiplin kurulumuza sevk edilen ve kurul kararıyla görevine son verilen bir şahsın beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilerek şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir." dedi.

 

AHMET ARAS AKŞAM SAATLERİNDE BİR YAZILI AÇIKLAMA DAHA YAPTI. SAAT 23.42'DE YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞUNLAR BELİRTİLDİ....

Değerli Basın Mensupları..

21 Ocak 2023 tarihinde ailem ve misafirlerimizle birlikte gittiğimiz Marina Yat Kulüp adlı işletmede Belediyemizin Disiplin Kurulu Kararı ile işine son verdiği eski bir çalışanımız tarafından şahsıma karşı sözlü ve fiziki saldırı girişiminde bulunulmuştur. 

Saldırı girişiminin görevliler tarafından kısa bir sürede bertaraf edilmesinden ibaret olan bu olayla ilgili olarak, 150 promil alkollü olduğum, şahsı yumrukladığım, benim de yumruklandığım, karakola gittiğim, işten çıkartılan personelin siyasi nedenlerle işine son verildiği, olay sonrası tutuklanması için benim baskı yaptığım ve benzeri türde iddiaların tamamı, gerçek dışıdır. 

Olay bugün servis edilen kamera kaydından da anlaşılacağı üzere, saniyeler içinde bertaraf edilmiş bir saldırı girişiminden ibarettir.

İlgili şahıs olay sonrası emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmış ve 22 Ocak Pazar günü sevk edildiği Bodrum Adliyesi’nde Hakim karşısına çıkartılmış adli kontrol şartı ve uzaklaştırma kararı ile salıverilmiştir. 

Tarafımca şahıs hakkında şikayetçi olunmuştur. 

Olayla ilgili yargı süreci devam etmektedir. 

Saygılarımla bilginize sunulur. 

Ahmet ARAS 
Bodrum Belediye Başkanı




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI