Bugun...



Ağaoğlu Gerenkuyu’daki arsasını satıyor

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Yalıçiftlik'te ki Gerenkuyu Mevkii’nde bulunan arazisini satışa çıkardığı iddia edildi. Otel yapmayı planlayan ve "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asan Ağaoğlu’nun projeden vazgeçtiği belirterek satma hazırlığı içen girdiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-01-2021 11:30

Ağaoğlu  Gerenkuyu’daki arsasını satıyor

Ali Ağaoğlu, Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri. Yaptığı projeler kadar özel hayatıyla da gündemde olmuş bir isim. Faaliyetlerine 1981'de kurduğu Akdeniz İnşaat ile başlayan Ağaoğlu, bugün inşaat, enerji, turizm ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren bir dizi şirkete sahip. Şimdiye kadar 30 binin üzerinde nitelikli konuta imza atmış.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre Ağaoğlu'nun projeleri Ataoğlu ağırlıklı İstanbul'da. Ancak Bodrum'da da projeler geliştiriyor. Buralarda da arazileri bulunuyor. Bu arazilerinden biri de Bodrum Yalıçiftlik'te. Aynı yerde iş insanı Mesut Toprak'a ait Four Seasons Bodrum projesi de bulunuyor. Ağaoğlu'nun söz konusu araziye otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu’nun turizmin önde gelen iki şirketi ile görüşmeler yaptığı belirtildi.

 

ARAZİNİN DEĞERİ 50-60 MİLYON DOLAR EDER

 

Kızılağaç’ta emlak ve gayrimenkul yatırım şirketi bulunan Mustafa Kayahan “Arazinin satılacağını bizde duyduk. O arazi en az 50-60 milyon dolar eder, çünkü Ağaoğlu oranın yüzde 30 turizm imarlı onayını almıştı. Bu bölgede arazilerin dönümü 2-3 milyon dolar civarında, arsa fiyatları çok arttı. Ağaoğlu’da bu nedenle satılığa çıkarmış olabilir” dedi.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI