Bugun...



Açık Atölye Günleri başladı

Sanat çalışmalarını Bodrum'da yürüten 35 sanatçı, Açık Atölye Günleri’ni başlattı. Atölyelerin kapıları 26 Haziran tarihine kadar sanatseverlere açık olacak.

facebook-paylas
Tarih: 24-06-2021 14:12

Açık Atölye Günleri başladı

Sanatçı ile sanatsever arasındaki ilişkiyi geliştirmek amacıyla ,ART Melek girişimi tarafından organize edilen Bodrum Açık Atölye Günleri (BAAG) başladı.

Atölyelerin açılışında konuşan Aras, “Sizlerin de desteğiyle Bodrum’u kültür ve sanat kenti yapma yolunda çok önemli işler yapıyoruz. Bu projede yer alan sanatçılarımıza minnet ve şükranlarımı sunmak istiyorum, çok değerli sanatçılar bizlere evlerini ve çalışma ortamlarını açtılar” dedi.

Her sanatçıdan bir eserin sergilendiği açılışın ardından, Ressam Devrim Erbil sanatseverlere Bodrum’a bir müze kazandırma hayalinin olduğu müjdesini verdi. Atölyeleri organize eden ART Melek girişimi kurucularından Senem Öncüler Çetin, “Bu süreçte sanatla ilgili Bodrum’a kalıcı neler bırakabiliriz, sanat öğrencilerimize hangi imkanları sağlayabiliriz gibi konularda da çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Bodrum’da ilk kez düzenlenen ve gönüllülük esasıyla hayata geçirilen Bodrum Açık Atölye Günleri’nin amacı sanat ve sanatçı ile yakın olmak, öğrenme hevesinde olan herkese sanat eserinin üretim sürecinde deneyim kazanmak ve her yıl yineleyerek Bodrum'un kültür sanat turizmini zenginleştirmek… Bu organizasyon ile birlikte sanatseverler sanatçıların atölyesine giderek onları çalışırken izleyebilme, yaratım sürecine katılabilme, sanatçılar ile sohbet edebilme, birlikte atölye çalışması gerçekleştirebilme veya eser satın alınabilme imkanına sahip oluyor. Sanatseverlerin yapması gereken tek şey, 23-26 Haziran tarihleri arasında 16.00 ile 19.00 saatleri arasında belirledikleri atölyelere katılmak.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI