Bugun...



9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü için koştular, kupaları topladılar

Bodrum’da atletizm çalışmalarını sürdüren atletler bugün 9 Eylül Üniversitesi tarafından düzenlenen 9 Eylül İzmir7in kurtuluş Günü Atletizm Yarışmaları’nda 11 adet 1. Lik kupası kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 09-09-2021 14:57

9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü için koştular, kupaları topladılar

İzmir 9 Eylül Üniversitesi tarafından bugün düzenlenen 9 Eylül Kurtuluş Günü koşusu renkli görüntülere sahne oldu. Dereceye girenlere kupa ve madalya ödülleri verildi.

İzmir 9 Eylül Üniversitesi Kurtuluş Günü Etkinlikleri kapsamında Tınaztepe Kampüsü’nde 5 kilometrelik yol koşusu ve pist yarışmaları düzenlendi.

İzmir, Muğla, Denizli ve Aydın illerinden kadın ve erkeklerde yaklaşık 170 sporcunun katıldığı mücadelenin 5 kilometre yarışmasında kadınlar kategorisinde Bodrumlu ve Gaziemir Belediyespor’un lisanslı sporcusu  Mihraç Ayan birinci olurken Yaşar Anter ‘de 5 kilometre yol yarışında birinciliği elde etti.

Atletizm pistinde yapılan yarışmalarda ise Bodrumlu atletler ve İZMAK (İzmir Masterları Atletizm Kulübü) Fatma Anter, Fehime Özkan, Nursel Çakmak ve Halil İbrahim Adnan İper Anadolu Lisesi  11. Sınıf öğrencisi  İlayda İnce 100 ve 200 metrelerde, Yalıkavaklı  Mihraç Ayan ise 400 metrede birinci olarak kupa ve madalya kazandı.

Yarışmalardan sonra düzenlenen ödül töreninde sporculara kupa ve madalya ödüllerini 9 Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Çetin Bayram, koordinatör Kerem Barkul ve İzmir Atletizm İl Temsilcisi Hikmet Öncel verdi. Bayram  yarışma sonrası yaptığı açıklamada “Bugün yol koşusunun dışında pist yarışmaları da düzenledik. İzmir’in Kurtuluş Günü Etkinlikleri kapsamında yol koşularını geleneksel hal getirerek önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI