Bugun...



80 FİRMA 300 MARKA BU FUARDA

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde Marmaris Fuarcılık tarafından düzenlenen “Bodrum Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda İhtisas Fuarı” (BODEX) bu yıl dördüncü kez kapılarını açtı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-03-2019 16:34:44 Tarih: 13-03-2019 16:02

80 FİRMA 300 MARKA BU FUARDA

BODEX FUARI AÇILDI.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde Marmaris Fuarcılık tarafından düzenlenen “Bodrum Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda İhtisas Fuarı” (BODEX) bu yıl dördüncü kez kapılarını açtı. Turizm sezonu öncesinde sektör temsilcilerinin eksikliklerini giderebileceği fuarda 80'i aşkın stantda 300'e yakın marka ve ürün tanıtıldı.

Dünya markası Bodrum, BODEX Fuarı’na 4. kez Herodot Kültür Merkezi'ndeki fuar ve etkinlik alanında evsahipliği yapıyor. Fuarın resmi açılış törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkanı Adayı Tahir Ateş, Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Engin Kaplan ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.

MARFO Fuarcılık Proje Koordinatörü Hakan Özel, “Bodrum'da 4. kez sektör temsilcilerini buluşturduk. Fuarda 80'i aşkın stantda yerli ve ulusal markaların ürünleri tanıtılıyor. Sezonu öncesinde, hazırlıklarını tamamlamak isteyen turizmciler için önemli bir buluşma noktası oldu. Fuarda, restoran ekipman tedarikçilerinden, endüstriyel mutfak, çamaşırhane makine ve gereçlerine, otel tekstili ve dekorasyon malzemelerinden mobilyalara, yiyecek içeçek ürünlerinden servis malzemelerine, temizlik malzemeleri ve jenaratör sistemlerine kadar A’dan Z’ye her şeyi bulabilecek. Kısaca bir otel, restoran gibi turizm sektörü çin hizmet veren her kuruluşun ihtiyaçlarını karşılayacağı fuar” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Yılmaz, fuar yetklileri ve turizmciler ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Ardından davetliler fuarı gezerek, ürünleri inceledi.




Editör: Nilüfer Demir




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI