Bugun...



50 PROFESYONEL REHBER BİSİKLETLERİYLE BODRUM’DA

Dokuz farklı ülkenin bisikletli profesyonel rehberleri Bodrum’u gezmek ve tanıtmak için ilçeye geldi.

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2019 11:03

50 PROFESYONEL REHBER BİSİKLETLERİYLE BODRUM’DA

50 PROFESYONEL REHBER BİSİKLETLERİYLE BODRUM’DA

Dokuz farklı ülkenin bisikletli profesyonel rehberleri Bodrum’u gezmek ve tanıtmak için ilçeye geldi.

Difference Tour ve Cycle Turkey tarafından organizasyonu yapılan bisikletli tanıtım turuna  Hırvatistan, İsviçre, Almanya, İtalya, Yunanistan, Rusya ve Türkiye’den yaklaşık 50 bisikletli profesyonel tur rehberi bu sabah Kumbahçe mahallesindeki Halikarnas iskelesinden start aldı. Profesyonel bisikletçi ve Cycle Turkey’in sorumlusu Ali Aksoy ile birlikte   Kızılağaç, Kayraktaşocakları ve ormanlık alanda yaklaşık 35 km pedal çevirerek Çamlık köyünde işletmeciliğini TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve Difference Tour’un sahibi Mustafa Demir’in yaptığı Tomato Otel’e ulaştı.

Merkezi Almanya’da bulunan Islandhopping tarafından 9 ülkede düzenlenen bisikletli tanıtım turunda profesyonel rehberler Bodrum ve Çamlık köyü kırsalındaki dağ ve patikalarda bisiklet binerek doğal ve tarihi güzellikleri göreceklerini belirten Ali Sonay “Yunanistan’ daki 5 günlük turun ardından bu kez Bodrum’a geldik. İki gün Tomato Otel’de konaklayıp çevrenin doğal ve arkeolojik güzelliklerini tanıma ve fotoğraflama şansı bulacağız. Bu yıl içerisinde 20 ayrı gurubu Bodrum’a getirerek hem ülkenin hem ilçemizin tanıtımı için gayret göstereceğiz” dedi.

BODRUM HERTÜRLÜ TURİZM ÇEŞİDİNE ELVERİŞLİ

Mustafa Demir ise “Özellikle Çamlık köyü doğa güzellikleri sessizliği ve dinginliği ile muhteşem bir yer . Bisikletli rehberlerimiz burada iki gün konaklayacaklar ve bisikletleri ile bölgeyi keşfedecekler. Bakir ve doğal güzelliklerimi onlarca ülkeye tanıtmak için bundan daha güzel bir fırsat olamaz. Bu nedenle Çamlık köyüne gerek bisikletler gerekse jeep safarileriyle tanıtım turlarını düzenlemeyi sürdüreceğiz.

Bodrum’un doğasını tanıtmak ve turizme açmak için rehberlere oryantasyon turu düzenledik. Alternatif turizme yatırım yapan Difference Turizm Seyahat Acentesi, Bodrum’un muhteşem doğasının ,  sadece deniz kum güneşten ibaret olmadığını ,yürüyüş, bisiklet motokros ve kampçılık içinde mükemmel olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Bünyemizde bulunan ekolojik tatil köyü, safari şirketimiz, bisiklet ve kampçılık şirketlerimizle, özlenen 12 aylık turizm hayalini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. TÜRSAB genel merkezinde yürüttüğüm denetim kurulu üyeliği vesilesi ile çalışma olanağı bulduğum, yönetim kurul başkanımız Firuz Bağlıkaya’nın büyük destekleri ile Bodrum turizmini 12 ya yayacağız” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI