Bugun...



5 aydır kaçak fosseptik kavgası sürüyor: Belediye ve MUSKİ “Bizi ilgilendirmiyor” vatandaş

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde kaçak olarak sokağın ortasına yapılan fosseptik beş aydır yola akıyor, onlarca vatandaşın şikayet etti belediye ve MUSKİ çalışanları ise gelip gelip gidiyor, “Bu konu bizi ilgilendirmiyor” diyor. Belediye asfalt ekipleri ise 4 evin kaçak kullandığı fosseptikten akan sular nedeniyle asfaltlama çalışmasını durdurmak zorunda kaldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-04-2021 11:36:53 Tarih: 15-04-2021 11:17

5 aydır kaçak fosseptik kavgası sürüyor: Belediye ve MUSKİ “Bizi ilgilendirmiyor” vatandaş

Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki Hayal sokakta biri mimar olmak üzere 4 evin kaçak olarak sokak ortasına yaptığı ve tam otuz yıldır kullanılan fosseptikten beş aydır sokağa akan pis sular vatandaşı isyan eder hale getirdi. Bodrum Belediyesi, MUSKİ, Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yapılan onlarca şikayet üzerine olay yerine gelen zabıta ve MUSKİ ekipleri “Bu konu bizimle ilgili değil” diyerek çekip gitmesi tartışmalara neden oldu.

 

BELEDİYE EKİPLERİ ASFALTLAMA YAPAMAYINCA ORTALIK KARIŞTI

SAĞLIK OCAĞININ ÇUKURUNA BAĞLADILAR İDDİASI

 

Yaklaşık 5 aydır kullanılamaz hale gelen yolda bugün asfaltlama çalışması yapacak olan ekipler fosseptikten sızan pis sular ve yolun ortasındaki fosseptik çukuru nedeniyle çalışmayı yarım bıraktı. Şikayet üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri yine aynı şeyi söyledi. “Bu bizi ilgilendirmez”, vatandaşlarla zabıta ekipleri arasında tartışma çıktı. Aynı sokakta oturan H.M. “Sokağın ortasına yapılan kaçak fosseptik çukuru ve akan sular nedeniyle aylardır evimize ya giremiyoruz yada atlaya zıplaya giriyoruz. Bırakın turizm kentini normal taşra kentinde bile böyle görüntüler olmaz., Sorduğumuzda fosseptiği kaçak olarak kullanan evlerin bu kez sağlık ocağının fosseptiğine bağladıklarını öğrendik şok olduk. 4 evin sokağın ortasında ki fosseptiği sağlık ocağının çukuruna bağlamışlar. Buradaki başıbozukluk artık yeter, coronadan ölmedik salgın hastalıktan öleceğiz. belediye ve MUSKİ vatandaşa sahip çıkmıyor, ne demek biz ilgilenmiyoruz, burada birileri sokağın ortasına kaçak fosseptik yapıyor, 4 evi bağlıyor, 5 aydır tek bir işlem dahi yapılmadığı gibi onlarca insanın hayatı tehlikeye atılıyor ve kimse sorumluluk almak istemiyor, bu kaçak fosseptiği yapanlar bu gücü nereden alıyor, öğreneceğiz, soracağız” dedi.

Belediye ekiplerinin kaçak fosseptik çukuru ve pis sular nedeniyle yolun yarısını asfaltlayıp yarısını bırakacakları öğrenildi.

 

 

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI