Bugun...



3 yıl önce kaybolan genci ağabeyi arıyor

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan ve 15 Mart 2018 tarihinde arkadaşıyla birlikte gittiği Aydın’ın Didim ilçesinde ortadan kaybolan ve şu an 20 yaşında olan gençten yaklaşık 3 yıldır haber alınamıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-02-2021 21:51:23 Tarih: 01-02-2021 21:19

3 yıl önce kaybolan genci ağabeyi arıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan ve arkadaşıyla gittiği Aydın'ın Didim ilçesinde ortadan kaybolan Kadir Yeşilöz isimli, kaybolduğu tarihte 17 yaşında olan gencin ailesi, oğullarını 3 yıldan beri aramalarına rağmen bugüne kadar herhangi bir sonuç elde edemediler.

Kaybolan gencin ağabeyi Ercan Yeşilöz Özgür Milas Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Başvurmadığımız kurum, aramadığımız yer kalmadı. Kardeşimin kaçırılmış olduğunu düşünüyor ve hayatından endişe ediyoruz. Kardeşimin başına ne geldi, öldü mü, öldürüldü mü, yoksa hayatta mı? Hiç bilmiyoruz. Ne olur bize yardımcı olun” dedi.

 

(Ercan Yeşilöz kardeşini arıyor)

 

Kardeşinin bir arkadaşıyla Didim’e gittiğini ve Didim’den telefonla annesini aradığını, “Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz” demesine rağmen, kardeşinin annesini son aradığı numarayı defalarca aradıklarını ancak telefona bir türlü ulaşamadıklarını belirten Kadir Yeşilöz'ün ağabeyi Ercan Yeşilöz, "Kardeşimin annemi aradığı telefon numarasını defalarca aramamıza rağmen bir türlü ulaşamadık. Mülteci işi yapan insanların kardeşimizi kandırdığını düşünüyoruz. Hayatlarından da endişe ediyoruz. Her yere başvurduk. Ancak bir türlü kardeşimizin izine rastlayamadık" diye konuştu.

Ercan Yeşilöz ise gece gündüz kardeşlerini aradıklarını, ailece perişan olduklarını kardeşlerini görenlerin ya da yerini bilenlerin Allah rızası için polis ya da jandarmaya haber vermesini istedi.

 

 

(Kaybolan Kadir Yeşilöz)




Kaynak: Özgür Milas Gazetesi

Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI